Прочитај ми чланак

НОВАК УЗИМА ПЕТ НАРЕДНИХ СЛЕМОВА! Крајичек тврди да пост чека Надала и Федерера

0

Наредних пет гренд слем трофеја ће узети Новак Ђоковић, а Рафаел Надал и Роџер Федерер неће освојити ниједан у 2019. години, тврди бивши вимблдонски шампион Ричард Крајичек

Крајичек је дугогодишњи велики фан Новака Ђоковића и годинама тврди да је Србин најбољи тенисер света свих времена.

Након што је Новак освојио Вимблдон, некадашњи холандски тенисер је са усхићењем повикао да његове ривале сада чека дуг пост.

– По мом мишљењу, Ђоковић може да освоји наредних пет гренд слемова! Њему су само мечеви недостајали да достигне праву форму. Што се мене тиче, он је први фаворит, ако се не повреди, за трофеј на Ју Ес опену – поручио је Крајичек, а преноси британски Експрес.

Бивши првак Вимблдона сматра да Ђоковић поново може да игра као у периоду када је био власник сва четири гренд слем трофеја и када је био страх и трепет за ривале.

– Само још да добије неколико тешких мечева и поново ће бити непобедив. Убеђен сам да може да достигне Федерерових 20 гренд слемова! Сећамо се сви периода када Надал ништа није могао Новаку на терену, тако да ће и убудуће све зависити од Ђоковића, само да га мимоиђу повреде – рекао је Ричард Крајичек.