Прочитај ми чланак

ЋЕРКА TAJКУНА И БИВШЕГ ПОЛИЦАЈЦА у затвору због гажења Срба

0

Будванки Емини Адровић (30), ћерки власника луксузног хотела на Светом Стефану, одређен притвор од 30 дана пошто је брзином од 120 км у Бечићима аутом усмртила Милоша Вукомановића (25) , а Снежану Рудинац (24) тешко повредила

Емини Адровић (30) из Будве, ћерки власника луксузног хотела на Светом Стефану, одређен је притвор од 30 дана због сумње да је у Бечићима изазвала тешку саобраћајну несрећу у којој је погинуо Милош Вукомановић (25) из Житковца код Звечана, док је његова вереница Снежана Рудинац (24) из Краљева тешко повређена.

– Емина је ћерка бившег полицајца који је саградио луксузни хотел-дворац на Светом Стефану у Црној Гори. Она је завршила сликарство у Фиренци, а током лета је помагала оцу у вођењу хотела у којем има свој студио и држи школу цртања. На свом Фејсбук профилу навела је и да је менаџер хотела – каже извор близак истрази.

Истражни судија Основног суда у Котору је на предог тужилаштва Емини Адровић одредио притвор до 30 дана. Она је саслушана у присуству адвоката, а потом и пребачена у истражни затвор у Спужу.

Незванично се шушка да је ћерка бизнисмена возила брзином од 120 км/ч када је, како се сумња, налетела на млади пар. Вереници су наводно покушавали да пређу улицу на пешачком прелазу, који више није у функцији, када је на њих из правца Будве, сумња се, налетела Емина.

Снежана и Милош су се тада, преносе медији, враћали са посла из хотела у Бечићима. Били су у униформама компаније и када се догодила стравична саобраћајна несрећа.

Милош је сахрањен јуче на локалном гробљу у Жеровници код Звечана, након што је његово тело допремљено из Црне Горе. Пребачено је у кућу у којој је живео са братом и родитељима.

У вези са пребацивањем његовог тела било је великих компликација, јер су властодршци лажне државе Косово правили проблем због тога што је реч о „држављанину Србије“. Тек по интервенцији српских власти, Милошево тело допремљено је код његових родитеља. Од њега су се јуче опростили родитељи, брат и многобројни рођаци и пријатељи.

Црногорка прегазила веренике из Србије у Бечићима

Милошева вереница Снежана је у критичном стању. Она је смештена у болници у Рисну и на интензивној је нези.

– Пацијенткиња има повреде мозга, нагњечење грудног коша, као и прелом натколенице и потколенице. За сада није могућа ниједна операција због њеног стања. Највећи проблем ствара нагњечење грудног коша. На кисеонику је и не може да комуницира – изјавио је јуче неурохирург из те болнице.

Како се сазнаје, Снежани још није саопштена трагична вест о смрти вереника.