Прочитај ми чланак

РУСКИЊА СЕ ПРЕКО ИНТЕРНЕТА ПОЖАЛИЛА НА НЕВЕРСТВО МУЖА и постала Јутјуб сензација

0

54-годишња жена, аматерска видео-блогерка, сакупила је два милиона прегледа након што је објавила причу о свом мужу који је вара са младом хостесом на летовању. Она сад одбија понуде великих телевизијских канала и колега блогера са Јутјуба.

„Испоставило се да ме муж вара. Колико може бити опасан all-inclusive одмор”. Снимак под овим називом учинио је да 54-годишња домаћица из Краснодара (1500 километара од Москве) постане инстант Јутјуб сензација. Снимак је погледало преко два милиона људи за три недеље.

Јелена Колотилова, жена иза ове интернет сензације, отворила је Јутјуб канал „МАМА Отличника” (мама одликаша) пре три године, у априлу 2015. године.

Могуће је да се Колотилова са Јутјубом упознала преко своје троје деце, која сва воде своје Јутјуб канале. Најмлађи међу њима, 14-годишњи Лав, има чак и апаратуру за осветљење на свом столу.

Нико није могао да предвиди да ће 54-годишња домаћица својом експлозијом популарности надмашити млађу генерацију „јутјуберса” у својој породици, која очигледно троши знатно више средстава за прављење својих снимака. Иако њена ћерка води Јутјуб канал Mimi Lissa са милион пратилаца (где објављује снимке своје ћерке), а и њена остала деца имају необјашњиво велики број прегледа, Јелена Колотилова их све оставља за собом и у овом тренутку осваја Јутјуб простор руског гледалишта.

Породична драма

Жалосно откриће које је Колотиловој уништило живот (и покренуло драму која је од ње начинила звезду) догодило се 24. јуна, када је 54-годишња жена добила потврду својим сумњама да је муж вара. Погођена, али не сломљена, преварена жена је снимила првих неколико минута своје озлојађености камером и објавила овај снимак на Јутјубу.

„Сваки пут кад дођемо у Анапу (руски град на обали Црног мора познат по летовалиштима) Михаилович (Колотилова свог мужа зове по патрониму) полуди. Одлази у тај ‘Акапулко’ (локални кафић) и тамо остаје по цео дан, по целу ноћ, иако се локал затвара у поноћ. Претвара се да се вратио кући, али када сви легнемо на спавање, он излази. Ноћас није ни дошао кући. Доручковала сам и враћала сам се (у хотел)… Играо је стони тенис са хостесом, девојком импресивних димензија, која је већа од мене. А она ми каже: Здраво, мама. Осмехнула сам се и прошла поред њих. То је тотална срамота”, каже видно узнемирена жена у камеру, док њена ћерка без речи лежи на кревету у позадини.

Иако Колотилова није ни на који начин доказала да је муж вара и цела драма почива на њеној интерпретацији, срцепарајући видео-снимак је постигао велику популарност са 2,2 милиона прегледа у кратком временском периоду. Тако је њен Јутјуб канал, који је иначе специјализован за снимке о кувању и друге свакодневне домаћинске ствари, постао је породична сага испуњена драмом и болом.

„Рећи ћете: Јелена Павловна само привлачи пажњу. Не, не ради се о томе, то је стваран живот. Стваран живот”, каже Колотилова на крају свог тужног снимка о мужевљевом неверству.

Позиви од телевизијских станица

Убрзо након тога Колотилова је открила да се њена новостечена слава шири ван граница Јутјуба и отима контроли.

Велики ТВ канали и локалне новине почели су да се обраћају Колотиловој и, како она тврди, чак су јој нудили новац за интервју. Добила је и понуде од Јутјуб блогера да сниме заједничке видео-снимке. На једном снимку она приказује једну понуду са телефона.

Неочекивана слава је очигледно ухватила Колотилову неспремну и она наставља да одбија све понуде не кријући презир према свој тој медијској пажњи.

„Да ли сте полудели?! Не желим никакве интервјуе. И тако ми је мука од свега, а ви ми само шаљете поруке. Како да не, доћи ћу (у ТВ студио) да се срамотим пред целом земљом”, каже ова жена у видео-снимку под називом „ТВ канали ме нападају!”

Био неверан или не, муж Колотилове је изгледа нехотице отворио ново поглавље у животу своје жене и претворио је у нову звезду Јутјуба… са сломљеним срцем.