Прочитај ми чланак

ИЗНЕНАДИЋЕТЕ СЕ: Откривено зашто су Шакира и Пике деци дали православна имена!

0

Ако сте се питали зашто су Шакира и Пике својим дечацима дали православна имена, стигао је и одговор.

Када је певачица 2014. првом сину дала име Милан, многи су се изненадили, али су и похвалили њен избор, док је мање изненађење уследило за има Саша, које је такође православно.

Портали стављају у први план Шакириног оца Вилијама, који је по једнима потомак Македонаца, а по другој одрастао у православном окружењу.

Велику пажњу привукла је вест да су позната колумбијска певачица Шакира и њен супруг, фудбалер Барселоне Жерар Пике, другом детету дали име Саша. С обзиром да је њихов први син добио име Милан, јавност је одмах почела са спекулацијама зашто се славни пар одлучио да деци надене православна имена.

 

Els meus mites.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Неки интернет портали дају објашњење да је Шакирин отац Вилијам Мебарак Чадид рођен у Либану, католик по рођењу, уствари потомак неког православног Македонца.

Други интернет портали нуде другачије објашњење. Према овој теорији, Вилијам је одрастао у граду Зале у Либану, где су већину становништва чинили православни Грци и Сиријци, који су очигледно имали великог утицаја на Вилијана и Шакиру.

 

Campions!!!! Força Barça!

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Без озбира што нема потврде да су једна или друга теорија тачне, чињеница је да су Колумбијка и Шпанац дали синовима имена Милан и Саша, што значи да је православље имало велики утицај на ову одлуку.