Прочитај ми чланак

КАД ПРОВОКАТОРИ УТИХНУ: Српски безбедносни систем је у пуном расулу

0

Корумпиране вође војног и полицијског синдиката, прљави послови Вучићевог саветника, оргије судија, тужилаца, политичара и полицијских функционера у резиденцијалном објекту, а све у режији арапских шпијуна који се служе српском тајном полицијом као својом плаћеничком армадом, па коначно и потпуно обезвлашћени Братислав Гашић, шеф БИА-е који је у овој агенцији и праћен и исмејаван...

Све то (и још више од тога), јасно говори о каквом се безбедносном расулу у Србији ради. Право је чудо да шеф МИ6 или шеф БНД, не седе заједно у Београду и одавде управљају својим пословима. Јер, оваквих баханалија и овакве декаденције у безбедносним службама, нигде више на свету нема.

Репрезентативни Полицијски синдикат и Војни синдикат Србије одржали су 8. априла прошле године нови протест испред Владе Србије у Београду, незадовољни материјалним статусом запослених у сектору безбедности и општим стањем у друштву које, како су навели, „незадрживо тоне у непотизам и све већу корупцију“.

Синдикати су на петом по реду протесту затражили од Владе поштовање Закона о раду и поправљање стања у Војсци Србије коју по њиховим наводима, „сваког дана напусте четири припадника“.

„Упркос нашим протестима, власт и министарство игноришу наше захтеве који су познати већ месецима. Желимо поштовање закона, који треба да буде исти за све. Тражимо да струка и искуство буду испред партијске књижице, јер не желимо да нестручни људи владају структурама безбедности. Оно што желимо јесте више безбедности и сигурности за све грађане Србије“, писало је у саопштењу.

Протест Полицијског синдиката и Војног синдиката Србије подржала је и Иницијатива „Не да(ви)мо Београд“ наводећи да се његови учесници боре против „намере власти да полицију и војску приватизује, инструментализује и претвори у своје партијске јуришнике“.

Скуп је почео у 12 часова, испред Владе Србије, одакле су учесници протеста кренули у шетњу до зграде Министарства унутрашњих послова у Улици кнеза Милоша.

Протест под слоганом „Вратите нам државу“ у организацији Полицијског и Војног синдиката Србије одржан је и 7. октобра прошле године, а почео је око 14 сати испред зграде Председништва. Председници Полицијског и Војног синдиката Вељко Мијаиловић и Новица Антић у надахнутим говорима обавештавали су јавност о неподношљивом стању у српској полицији и у Војсци Србије. Износили су податке о криминалу највиших полицијских и војних руководилаца у Србије… Били су то дани када су магарци рикнули као лавови. Грађани су се узрадовали буђењу полицијског и војног синдиката.

Ипак, испоставило се да су обојица истакнутих синдикалаца обични провокатори. Вељко Мијаиловић је избеглица из Хрватске, помоћник је командира у ПС Палилула а плаћени синдикални вођа репрезентативног синдиката. Знало се у полицији да је Мијаиловић пудлица бившег директора полиције Милорада Вељовића, да је за њега одрађивао најпрљавије послове гушења синдикалних захтева. Утонуо је у криминал, који су, за време протеста, описали медији из Велике пропаганде лажи.

Мијаиловић је имао задатак од Вељовића „да таласа“, јер је имао сазнања да је будући председник Србије Александар Вучић одлучио да ге не именује за саветника за безбедност, на којој се функцији, након разрешења са места директора полиције, налазио код Вучића који је тада био премијер Србије. Када је Вучић схватио ко стоји иза војно-полицијске побуне, поново је Вељовића именовао као свог саветника, овог пута у кабинету председника Србије.

Новица Антић је такође лепо удомљен, а војни кругови тврде да је добио апартмане у Грчкој, као и готов новац. И провокатори су утихнули, синдикалци разочарани, а најважнији синдикати су поробљени, јер су у рукама ових ништарија.

Милорад Вељовић је десет година био на положају директора полиције. Организовао је најопаснију криминалну групу. Покривао је транспорте кокаина, белог робља, дувана, акцизне робе и оружја. Себи у џеп је ставио неколико десетина милиона евра, а синове је збринуо за цео живот. Када су га препадно разрешили дужности, обили су му канцеларију и затекли да је имао дупло књиговодство, око вођења уписника и службених извештаја које је крио и њима уцењивао политичаре, бизнисмене и јавне раднике. И данас на начелничким местима има своје верне људе.

Вучић га се плаши, јер је спремио досијеа за њега и чланове његове породице. Да је безбедносни систем, којим се Вучић хвали и нада заштити, у пуном расулу, показује и писмо које је добио главни уредник листа Милован Бркић од анонимног извора из БИА.

“…Да ли Вам је позната Јапанска вечера која се одржала на Дедињу у једној кући под покровитељством директора БИА Гашића 13. маја, на којој суде оргијали са мадам из Румуније, која живи у Швајцарској у Цириху, која има девојке, дечаке и травестите за пословну пратњу. Та Румунка им је организовала девојке и транссексуалце, међу званицама је била и Сораја, све девојке и травестити су били голи лежали су по столовима а на њима је било кокаина и хране и воћа. На тој журци је било 11 мушкараца (судије, тужиоци, политичара и полицајаца), сам врх државе. Нека од дама или травестита је одала место и време журке и Ми 6 је поставио 2 камере. Све је снимљено, видео сам само део снимка где високи полицијски функционер шмрче дрогу са дупета једног травестита ( шаљем вам слику тог травестита). Због тога је протерана Сораја и још пар девојака из Србије. То је Ми6 урадио да помогне Вучићу да смени полицајце и тужилаштво…Браћа Вучић нису била на журци…“

Очигледно је извор покушао да заштити и себе и неке људи из врха БИА, који су у резиденцијалном објекту Службе који се налази у Ужичкој улици, организовали снимање ових оргија. Вила Безбедносно информативне агенције у Ужичкој је под даноноћним обезбеђењем, те би агентима МИ 6 било немогуће приступити. Осим преко својих агента који су у врховима српске тајне службе.

Оргије је организовао Палестинац Адхан Абу Мадалала, српски држављанин, који данас ради за такође натурализованог српског држављанина Махмуда Дахлана.

Магазин Таблоид је писао како Адхан Абу Мадалала контролише српском тајном службом. Он преко бившег службеника БИА Душка Бобића, снабдева садашње руководство најскупљим цигаретама, најскупљим пићима и организује провод са девојкама. Извор Магазина Таблоид тврди да је Бобић познати сводник, служи Вучићу да откуцава функционере БИА, а једно време је био и Вучићев саветник. Због таквог држања доскорашњи директор БИА Александар Ђорђевић забранио му је улазак у зграде на Бањици.

Мохамед Дахалан и Адхан Абу Мадалала на потерницима су Интерпола. Били су блиски са шеицима из Абу Дабиа. Недавно је један Србин из Француске са својим пословним партнером био угошћен код шеика у Абу Дабиу, јер је дошао у друштву са директором фирме из Дубаиа. И он се шеику захвалио на вечери и позвао га да када дође у Београд буде његов гост, јер у Београду има фирму. Шеик му је сасвим изненађено рекао – “…Па ми више не долазимо у Београд!“

Шеици са Блиског истока су прекинули све контакте са Вучићевом мафијом, али, очигледно, Адхан Абу Мадалала и Мохамед Дахлан некажњено вршљају по Србији. Они се служе српском тајном полицијом, као својом плаћеничком армадом.

Уредник Магазина Таблоид послао је писмо челним људима БИА и МУП-а тражећи одговор да ли су тачни наводи из писма које је добио. Одговора нема.

Снимање оргија у резиденцијалној служби организовао је начелник Седме управе БИА Зоран Станић ЗИС, по Вучићевом налогу.

Вучић одавно не одржава сексуалне односе, јер због тешке болести (сарком пелвиса) носи пелене, је не може да контролише мокрење ни пражњење црева. Ипак, он воли да то, по узору на комунистичке руководиоце, гледа своје сараднике у оргијама. Потом их уцењује, тврдећи да са највишег места у Европи траже да их уклони, али, ето, он то још неће да чини.

Али, ни “усликани“ нису без аргумената. И они имају дебела досијеа за Вучићев ганг – сина Данила, оца Анђелка, брата Андреја.

Несрећни директор БИА Братислав Гашић, који је такође тешко болестан, унизно се понаша, не таласа. Најављивао је смену челника у служби, који га стално држе на “мерама“, јер је добио таква овлашћења, али очигледно та овлашћења не сме да користи. Дошло је дотле да је он предмет опште спрдње на Бањици.