Прочитај ми чланак

ЈЕРЕМИЋ ОБЈАСНИО: Ево за коју „награду“ је Вучић спреман да прода Косово?!

0

Само они који то не желе до сада нису приметили да Александар Вучић спрема јавност на признање независности Косова и Метохије.

Референдум, историјско решење, правно обавезујући споразум, то су све синоними онога што се заиста и спрема. Највећи проблем му је како за своју издају да окриви неког другог, апсолутно ништа друго га не занима.

Ако погледамо у прошлост врло јасно се види да код Вучића појма морал не игра никакву улогу. Као неко ко је после 6 година студирања ускочио у политику и као неко ко има 0 дана радног стажа и буквално цео живот је паразитирао на муци овога народа, свима је јасно да све што је радио и све што ради јесте само зарад личног интереса. Тако му ни интереси Србије и нас који у Србији живимо Вучићу буквално не значи ништа.

Када је зарад пара 2008. за 180 степени променио идеологију, обећао је тај потпис зарад доласка на власт – сада када је на власти, обећање мора и да испуни. А шта је та „награда“ коју би добио након што Србију „ослободи“ своје јужне покрајине?

Нема сумње да би након тог потписа од својих „западних пријатеља“ добио ветар у леђа за још један мандат, управо зато и не чуди да у плану има одржавање референдума и ванредних избора у истом дану.

 

Још једном да подсетимо, ми се питамо за све, не смемо да дозволимо да поново будемо изиграни од стране Вучића и његове медијске машинерије, а они само желе да поклоне Косово зарад још 4 године власти.

Да ли ћемо им дозволити?