Прочитај ми чланак

ОСВЕТА ЗА РАТКА МЛАДИЋА: „Косово је Србија” и „Стоп НВО – плаћа вас Сорош и Вучић”

0

Иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије” исписала графите са именом Ратка Младића на канцеларији прозападног НВО „Иницијативе младих за људска права”, у Џорџа Вашингтона 26, у Београду, као одговор на то што је ова прозападна иницијатива у Бору и Бачкој Паланци окречила графите са именом српског генерала.

”Време је да као народ повратимо част и достојанство. Запад нам годинама намеће кривицу зато што смо бранили свој народ”, порука је иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије” која је преко друштвених мрежа достављена редакцији Србин.инфо.

„Порука да сви који су симболи борбе за српски народ морају одговарати за лажне оптужбе је циљано послата будућим генерацијама од стране окупатора. Криви смо зато што смо Срби то је сада свима јасно. Време је да устанемо и бар у нашем дворишту одбранимо дела људи као што су генерал Младић и Капетан Драган”, каже се у овој писменој поруци „Нема предаје Косова и Метохије” и закључује:

„Они су се борили за наш српски народ постајући јунаци али, нажалост, и жртве. Нико није крив ако двоје потурица изађе и прекречи графит Ратка Младића, али ако у пролазу неко види скрнављење лика и дела Генерала, и то не спречи, треба да се стиди порекла! „

Осим графита на којима је писало име Ратка Младића, на улазу канцеларије „Иницијативе младих за људска права” исписани су и графити „Косово је Србија” и „Стоп НВО – плаћа вас Сорош и Вучић”