Прочитај ми чланак

СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ: На Видовдан сви у БГД да одбранимо Србију, Космет и нашу децу

0

„Руководство Синдиката запослених полиције обавештава српску јавност да је поред подршке узело и учешће на патриотском протесту који је заказан за 28.06.2018.године са почетком у 18.00 часова у Београду, а којег заједно организују народне иницијативе „ НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“, „ДЕЦУ ВАМ НЕ ДАМО“ и „СРБИ НА ОКУП“.

Синдикат запослених полиције напомиње да се шири лажне информација у медијима, и на друштвеним мрежама, како ће на наведеном протесту бити сукоба и крвопролића између народа са једне стране и војске и полиције са друге. Због тога као репрезентативни струковни полицијски синдикат јавно позивамо:

– Припаднике полиције ивојске, ветеране, народ и све организације да 28.06.2018.године на Видовдан у 18.00 часова у Београду покажемо да смо јединствени, да је српски народ тај који ће свету и свима указати да је Србија независна и суверена земља, да је Косово и Метохија-Србија, да Србија има важећи устав, теда нико не сме да отима из наших породица нашу децу.

– – На Видовдан покажимо јединство таако што нека на тај дан многи прескоче некакве „Фарме и Парове“, нек остали прескочс своје свакодневне обавезе, јер на Видовдан имамо највећу обавезу да бранимо наше светиње „ Србију, Косово и Метохију и нашу децу“. –

– На Видовдан 28.06.2018.године у 18.00 часова, заборавимо на сујете, време је да сви будемо заједно јер смо ми ти који одлучујемо. Руководство Синдиката Запослених Полиције позива све организације које су заказале или имају у плану да закажу протесте 28.06.2018.године да уместо заказаних или планираних протеста, подрже и укључе се у протест који је заказан 28.06.2018.године у 18.00 часова и заједно одбранимо светиње „ СРБИЈУ, КОСОВО И МЕТОХИЈУ И НАШУ ДЕЦУ“.

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ ПОЛИЦИЈЕ