Прочитај ми чланак

КРСТАЈИЋ СПРЕМИО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Ови момци нападају Швајцарску, има промена

0

Орловима ће бити потребне брзина фудбалера Хамбурга, који може доста да допринесе у игри у оба правца.

Селектор Србије Младен Крстајић спремио је једну промену у стартној постави, у односу на меч са Костариком!

На терен стадиона у Калињинграду истрчаће 11 фудбалера који су почели и меч првог кола Мундијала. Једина промена биће на левој страни, уместо Адема Љајића шансу ће добити Крагујевчанин Филип Костић.

Орловима ће бити потребне брзина фудбалера Хамбурга, који може доста да допринесе у игри у оба правца. Капитену Коларову ће свакако бити потребна помоћ на левој страни, како би се зауставили Лихштајнер и Шаћири.

САСТАВ СРБИЈЕ ЗА ШВАЈЦАРСКУ: Стојковић – Ивановић, Миленковић, Тошић, Коларов – Матић, Миливојевић – Тадић, Милинковић-Савић, Костић – Митровић.

Србијо – Хладна глава, велико срце, ништа ти више не тражимо!

Србија вечерас игра утакмицу која може да донесе много и због које се фудбал воли.

Одавно љубитељи фудбала у Србији нису са оваквим нестрпљењем ишчекивали једну утакмицу нашег националног тима.

„Орлови“ ће други пут од осамостаљења Србије играти утакмицу која би могла да им донесе пласман у елиминациону фазу Мундијала, с тим што ће вечерашњи меч бити далеко другачији од оног са Аустралијом 2010. године.

Репрезентација Србије у Калињинграду треба да одмери снаге са селекцијом Швајцарске, репрезентацијом која је у квалификацијама доживела један пораз (од европског шампиона) и која у претходних десет година има континуитет добрих резултата.

Слушали смо претходних дана свакакве приче које немају везе са фудбалом, чак су и неке наше колеге „подлегле притиску“, али верујемо да је Младен Крстајић добро припремио екипу и да у главама фудбалера није ништа друго до оно што треба урадити на терену.

Позајмићемо у овом случају нешто што смо видели на једној од друштвених мрежа, а што сматрамо јако паметним размишљањем.

Вечерас није неопходно да репрезентативци Србије оставе „срце на терену“, важније од тога биће да на терену створе фудбалске успомене вредне сећања, попут оног које су створили „Орлићи“ 2015. године.

 

Никакве рачунице нису потребне, Србију победа води у осмину финала, док друга два исхода свакако остављају „Орлове“ у трци за пласман у елиминациону фазу и то је нешто што не треба пренебрегнути иако ватрени навијачи све осим три бода унапред доживљавају као крах.

Утакмица почиње у 20 часова, пред вама је очекивани састав који би Младен Крстајић требало да супротстави „Сајџијама“ вечерас.

Момци, Србија је уз вас, дајте све од себе и то ће бити довољно да нас учините поноснима.