Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ УДАРА ПО ОПОЗИЦИЈИ И ПОРУЧУЈЕ: Ко руши СНС, руши Србију

0

Општински одбор Српске напредне странке у Параћину сакупио је потписе за расписивање превремних локалних избора у тој општини.

Потписи су сакупљени, како би се, како је поручено са скупа СНС организованом тим поводом, стало на пут бахатој власти у Параћину.

Председник СНС Александар Вучић обратио се телефонски окупљенима на скупу у Позоришту у Параћину и поручио им да Србију и СНС очекују велики притисци, те да је зато потребно радити јаче и снажније како би се одолело тим притисцима

Вучић је присутним члановима СНС захвалио на раду, жељи и енергији да мењају ствари, са надом да лоша власт не може довека да траје и да они могу много тога боље и више да ураде за грађане у Параћину.

Он им је захвалио и за напоре које су чинили на парламентарним и председничким изборима у којима је СНС односила победе.

„У читавом Поморављу и у Параћину је то било од великог значаја и желим да вам кажем да очекујете у наредном периоду велике притиске, и на нашу земљу, и на нашу странку“, казао је Вучић и додао да је у том смислу важно да се уједине и буду снажнији, чвршћи и амбициознији него икада.

„Да би неко рушио и срушио Србију, он мора да руши и СНС и то ће да чине по сваку цену и зато је јако важно да разумете зашто они то желе. Споља ће нас рушити јер они желе, многи од њих, лутке на повоцу, људе који не желе слободу и независност своје земље и народа, већ желе људе који ће да слушају само њихове налоге“, казао је Вучић.

Додао је да је СНС данас јака као странка, као и да је држава Србија сувише јака, те да је потребно ослабити је, како би се могло играти са њом.

„Ослабити је изнутра и зато користити тајкуне, лопове и криминалце, и Дјиласове, и Пауновићеве, да покажу како они на различите начине могу да успоравају промене у земљи, уништавају животе грађана Србије, од блокирања путева, до лазног тровања воде, до лажних отмица и убистава, јер све им је лажно, једино паре које су покрали им нису лажне“, навео је председник СНС.

Истакао је да ће СНС зато да се бори, јер постоје они који сневају и раде за бољу будућност наше деце и који не раде само за своје џепове.

Он је замолио чланове СНС у Параћину да иду од места до места, од села до села у општини Параћин и да објашњавају људима шта се дешава, како би могли да прихвате ударце који иду на њих, те како би 21. октобра, на 10-годишњицу странке, могли да представе и кажу, не само шта су урадили за 10 година, већ који је план за наредних 10 година.

„И у наредних 10 година треба да владају и управљају Србијом најбољи, а не најгори, а ти најбољи то сте ви, то су добри, искрени и поштени српски домаћини“, казао је Вучић и додао да је за то потребно да раде тешко и напорно свакога дана, те да се боре јаче и снажније.

„Ако ја у суботу и недељу морам да проведем са Тачијем, а можете да мислите како ми је то лепо, онда истовремено можете ви да се борите још снажније него до сада“, истакао је Вучић.