Прочитај ми чланак

ПРОВОКАЦИЈА АЛАБАНАЦА ПРЕД МЕЧ СА ШВАЈЦАРСКОМ: Научимо Србе да им је пораз део ДНК

0

Твитер профил "Албаниан соццер", који прати фудбалска дешавања у Албанији, послао је провокативну поруку пред меч Србије и Швајцарске, који играју у другом колу групе Е Мундијала у Русији.

Репрезентације Србије и Швајцарске у петак од 20 часова одиграће утакмицу и очекује се да овај меч буде пун набоја и интензитета, пошто противник наше селекције у саставу има велики број играча рођених у Албанији и на Косову.

Баш због тога у Албанији састав Швајцарске сматрају као њихов „Б“ тим и нема сумње да ће „Часовничари“ имати велику подршку из ове државе.

Профил који на Твитеру прати 2.000 људи написао је „да би сви требало да упишу 22. јун у календар јер се тад игра меч између Србије и Швајцарске“.

„Упишите сви у свој календар датум 22. јун – Србија против Швајцарске (Б тим Албаније). Овај меч ће сигурно бити напет. Научимо те Србе да им је пораз део ДНК“.

У саставу Швајцарске, између осталог, играју Џердан Шаћири, Блерим Џемаили, Ваљон Бехрами и Гранит Џака. Ово није први пут да стиже провокације, пошто је и Шаћири раније поставио слику копачки са заставом тзв. Косова.

Колико су „темељни и посвећени свом послу“ најбоље говори објава да је Бехрами први Албанац који је наступао на четири различита Светска првенства.