Прочитај ми чланак

ШТА ЈЕ НЕСТАЛИ НОВИНАР ЦВЕТКОВИЋ говорио о убиству Ивановића и о Андреју Вучићу

0

На конференцији у Прес центру УНС-а нестали новинар недвосмислено указао да позадина убиства Ивановића нема никакве везе ни са националним, ни са етничким, ни са верским, ни са политичким естаблишментом.

Нестали новинар Стефан Цветковић на конференцији 31. јануара ове године истакао је да је уверен да је убиство Оливера Ивановића искључиво криминални акт и да је позадина тог случаја апсолутно криминална.

На конференцији у Прес центру УНС-а недвосмислено је указао да позадина убиства Ивановића нема никакве везе ни са националним, ни са етничким, ни са верским, ни са политичким естаблишментом, односно људима који обављају неке функције.

Такође, рекао је и да је управо желео да избегне оно што је налогодавац, или онај ко је све то осмислио, имао намеру да уради, а то је да кроз овај догађај увуче неке друге конотације, као што су политика и сличне ствари.

Део са конференције Стефана Цветковића можете погледати у следећем видеу:

О ИЗБОРНИМ КРАЂАМА И АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

На друштвеним мрежама се појавио и снимак једне од конференција председника Србије, Александра Вучића, на којој је било речи о изборним крађама, као и о улози Андреја Вучића, у активностима СНС.

На тој конференцији за новине је тренутно нестали новинар Стефан Цветковић поставио Александру Вучићу пар питања на које је садашњи српски председник бурно реаговао.

Погледајте: