МИТРОВИЋ ОДГОВОРИО ШАЋИРИЈУ: Нападач Србије у две реченице спустио све Албанце

0

Репрезентативац Швајцарске Ђердан Шаћири почео је недавно специјални рат против Србије објавом фотографије на којој се види да је на копачкама ставио грб тзв Косова.

Утакмица између Србије и Швајцарске заказана је за 22. јун и она ће имати посебну тежину с обзиром да за „Сајџије“ игра неколико играча који су пореклом са Косова и Метохије.

Међу њима је и Шаћири, рођен у Гњилану.

Митровић је у разговору са Небојшом Петровићем из Монда био веома јасан.

„Гест са заставом Косова на копачки нисам схватио као провокацију. То је његова ствар и не треба да ме интересује. Нешто друго ми је чудно. Сви се они размећу том заставом, а онда одбију позив да играју за њихову репрезентацију. То довољно говори о њима. Ако већ толико воле Косово, зашто бране боје других земаља?

Posted by Svet sporta on среда 13. јун 2018.

За Шаћирија знам да је ван терена добар момак и сугуран сам да ће током меча све протећи у духу фер-плеја. У сваком случају, њихово је да обују те копачке и да се сликају, наше је да одиграмо што боље умемо и да гинемо у сваком дуелу као да нам је последњи у каријери“.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!