ИНЦИДЕНТ У ПРИШТИНИ Пацолијев брат напао полицајца српске националности

1

Косовски медији пренели су да је Исљам Пацоли, посланик косовске Скупштине, из партије Алијанса ново Косово (АКР), ухапшен јер је напао полицијског службеника српске националности. Пацоли је, међутим, демантовао да је био приведен.

Како је јавио портал Индексонлине, Пацоли, иначе брат министра спољних послова, Беџета Пацолија, ухапшен је јер није поштовао наредбе службеника када је покушао возилом да уђе у забрањену зону.

Илустрација

Портал Инсајдери је, међутим, пренео да је Пацоли напао полицијског службеника у Министарству правде, након што је одбио да следи наређења полицајца. Портпарола Косовске полиције, Агрона Боровција, наводи да нико није приведен, већ да се истражују све околности случаја.

„Око 15 сати пријављено је да је службеника за безбедност у Министарству правде, док је био на дужности, напао један посланик. Сумња се да је до напада дошло, јер је посланик одбио да спроведе законске наредбе полицијског официра“, навео је Боровци за Инсајдери.

Након вести да је напао службеника полиције српске националности, сам Исљам Пацоли реаговао је на свом фејсбук налогу, рекавши да је извештавање о томе било тенденциозно, преноси „Коха“.

„У циљу праведног информисања јавности, користим прилику да демантујем писање неких портала, који су дезинформисали јавност, констатујући да сам ја ‘био приведен због непоштовања наредбе једног државног службеника'“, написао је Пацоли.

Он је потом додао да је претходно цитирана констатација нетачна и усмерена лично против њега.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!