Прочитај ми чланак

ДСС: Вулин, Марко Ђурић, Козарев…оличавају морално посрнуће дела српског народа

0

Саопштење Демократске странке Србије поводом тога што државни врх Србије не брани интерес српске државе, када је у питању јужна српска покрајина, Косово и Метохија.

Нема бољег доказа да Демократска странка Србије заступа исправан политички став о решавању питања Косова и Метохије од хистеричних и оркестрираних напада политичара, који тиме што су се нашли на функцијама са којих утичу на судбину српског народа оличавају његово морално посрнуће: ЈУЛ-овца и министра одбране Александра Вулина, Марка Ђурића и његовог помоћника , СНС-овог апаратчика Душана Козарева.

Уместо што упућују бесмислене критике, боље би било да коначно обелодане шта је предлог актуелне власти за решавање проблема јужне српске покрајине. Тај предлог је најављиван за април, па за мај, потом за јун а очигледно га неће бити јер по свему судећи актуелна српска власт и нема никакву косовску политику. Својим нервозним реакцијама и лажима они само потврђује да се приближавамо, како каже председник Републике „болној одлуци“ и „компромису“ који подразумевају признавање независности Косова.

Власт данас не брани интересе народа и државе. ДСС је потпуно свестан да ономе ко се обећао западу да би на власт дошао нема узмака, као што га нема онај ко се уплете у сарадњу са мафијом. Али то је ствар слободног избора.

Једини је народ тај који може и мора да заустави потпуни и неповратни суноврат Србије, да заустави издају и издајнике казни по закону

Информативна служба ДСС                                             
11.6.2018.