Прочитај ми чланак

НОВИНАР УХАПШЕН ЗБОГ РЕПОРТАЖЕ: Силована девојчица, оптужено 28 миграната и 2 жене

0

Познати британски новинар Томи Робинсон ухапшен је испред суда у Лидсу током репортаже о групним силовањима које су вршили мигранти. Роди се о случају у коме је учествовало 28 мушкараца и 2 жене које су подстрекивале и помагале у злостављању енглеских девојчица.

Независни новинар Томи Робинсон ухапшен је од стране полиције са образложењем да репортажа коју прави о масовним силовањима деце у Лидсу представља ремећење јавног реда и мира. Упркос протествовању Робинсона који је тражио да му се образложи на који начин је повредио јавни ред, полиција га је ухапсила и убацила у марицу.

„Најмлађа девојчица коју су силовали имала је само 11 година. У силовањима је учествовало 28 мушкараца и 2 жене, а 30% тих мушкараца носи има Мухамед“, рекао је новинар током своје репортаже док су га мигранти који су оптужени за нападе вређали, а један од такозваних избеглица му је поручио да је к*рвин син.

Како Робинсон објашњава у силовањима су поред мушкараца учествовале и њихове жене које су подстрекивале и помагале својим мужевима у прикривању злостављања девојчица.

Робинсон је тренутно у притвору због ремећења јавног реда и мира. Познати новинар који има преко 700.000 пратилаца на Фејсбуку се налази под условном казном па би уколико буде кажњен за ремећење јавног реда и мира могао да се нађе у затвору. Наиме новинар је осуђен за манипулације са хипотеком, које је првобитно признао да би касније објаснио да се ради о „намештаљки безбедносне службе“ која га је приморала да призна кривицу, због претњи да ће се и његова трудна супруга наћи у затвору,

Полиција је Робинсону одузела и телефон којим је снимао инцидент.