Прочитај ми чланак

АЛЕГРИ НЕ ПИТА ЗА ЦЕНУ: Јувентус спреман да се одрекне Сандра и Манџукића да би ..

0

Лацио је вољан да пусти Сергеја, али је председник клуба Клаудио Лотито познат као тврд преговарач и покушаће да извуче што веће обештећење за играча

Шампион Италије Јувентус означио је српског фудбалера из Лација Сергеја Милинковић-Савића као приоритет у летњем прелазном року и велики трансфер покушаће да остваре новцем од продаје Алекса Сандра и Марија Манџукића.

epa05888513 SS Lazio’s Sergej Milinkovic-Savic celebrates after scoring the 0-1 goal during the Coppa Italia semi final second leg soccer match between AS roma and SS Lazio at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 04 April 2017. EPA/ALESSANDRO DI MEO

Како пишу италијански листови “Тутоспорт” и “Коријере дело Спорт”, тренер Масимилијано Алегри обавестио је клупске челнике да је Сергеј његова велика жеља и да је спреман да се одрекне Сандра и Манџукића због српског аса.

У Јувентусу цене Сандра на око 50 милиона евра, за Манџукића постоји велико интересовање у Енглеској, Немачкој и Кини и њиховим трансферима „Стара дама“ би обезбедила потребних између 80 и 100 милиона за Милинковић-Савића.

Лацио је вољан да пусти Сергеја, али је председник клуба Клаудио Лотито познат као тврд преговарач и покушаће да извуче што веће обештећење за играча, посебно јер се интересују још Манчестер Јунајтед, Реал Мадрид, Челси и Пари Сен Жермен.

Јувентус је већ обезбедио једног везисту јер из Ливерпула по истеку уговора долази Емре Џан, али му је потребан још један – Сергеј Милинковић-Савић.