Прочитај ми чланак

ЗЛАТИБОР НАЈТРАЖЕНИЈА ПЛАНИНА у пројекту Одмор уз ваучер

0

Акција Министарства трговине, туризма и телекомуникација “Одмор уз ваучер” је ушла у своју четврту годину а Према подацима Министарства од почетка године је одобрено 48.414 ваучера што је око 60% од планираних 80.000 ваучера за ову 2018.годину.

Најтраженија планинска дестинација је и ове године Златибор, који је на другом месту по укупном броју одобрених ваучера, док је међу бањама и ове године најтраженија Сокобања, која је уједно и прва по броју одобрених ваучера.

Најтраженије дестинације у 2018.години_

Сокобања
Златибор
Врњачка Бања
Пролом бања
Луковска бања

Када су у питању појединачни угоститељски објекти у пет најтраженијих објеката се налазе и два са Златибора, тако је Вила Мина на другом месту док је Вила Марић на четвртом.

У Вили Мина не крију задовољство другим местом по броју резервација, и очекују успешну сезону и ове године.

“Ми смо се потрудили и ове године да припремимо најповољније аранжмане за наше госте, што је дало позитивне резултате. Интересовање за одмор код нас је велико тако да очекујемо и више гостију него 2017.године, истиче Јанко Илић.

Најтраженији објекти

Хотел Радан – Сокобања
Вила Мина – Златибор
Вила Палма – Сокобања
Вила Марић – Златибор
Хотел Јелак – Луковска бања

Интересовање издавалаца за учешће у овом пројекту је ове године веће него претходне а укупно је регистровано 106 издавалаца. Највећи број објеката је пријављен у Сокобањи где се чак 313 издавалаца регистровало, на другом месту је Врњачка Бања са 122 пријављених издавалаца док је Рибарска бања трећа са 87 пријављена издаваоца. Златибор је на четвртом месту са 74 пријављена објекта од чега је 49 објекта у приватном смештају док је 25 хотела, хостела, коначишта и преноћишта…