Прочитај ми чланак

ПЕТРОВИЋ (НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ): Јуче се десио народ, режим у страху

0

- Данас се у Београду није одржао само протест који је полиција забранила, а ми га одржали упркос свему показавши целокупној Србији и свету да смо спремни да се боримо до краја. Данас у Београду се родила идеја, идеја за ослобођењем, уједињењем и стварањем једне нове снаге која ће пробудити Србију!, рекао је за Србин.инфо Немања Петровић, један од оснивача иницајативе „Нема предаје Косова и Метохије”, током јучерашње православне литије и родитељског пскупа, који су одржани на централним београдским улицама.

– Без сујете, страначких обележја и симбола јуче се Србији десио народ. Србија је данас скинула окове, ослободила се од страха и показала сву своју лепоту! Нису нас објавили домаћи „мејн стрим“ медији, ни РТС а ни остали али су нашу борбу у свет пренели наши пријатељи из „Русија данас“ и као један од највећих светских медија показали свету једну праву Србију. Србију са децом у наручју, са паровима који су се шетали држећи се за руке, са осмехом, надом. Јуче су један монах, војска, породица, дијаспора и омладина показали све оно због чега је ова борба битна и пресудна.

Петровић се као  представник иницијативе „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“ се захвалио монаху Антонију за организовану 114. литију по реду, организаторима „Сверодитељског протеста“ на упорности и храбрости, докторки Јовани Стојковић на беспоштедној борби и притисцима које је стоички издржала, господину Драгану Станојевићу из српског расејањана безрезервној подршци коју  је пружио, а „Војном Синдикату“ на мудрости коју су показали подржавајући овај протест.

foto: srbin.info

– На крају овог величанственог протеста полиција је бесрамно привела седамдесетогодишњег човека што је криминално уредништво „Блица“ искористило да проба да баци љагу на данашњи догађај али и данас као и ономад поручићу им исто, како њима тако и режиму, закључио је Немања.

 

Косово и отимање деце

„Који ће то мајчин син да упада у домове широм Србије и отима нам децу !? Који ће то мајчин син да потпише закон о истополним браковима и давање могућности истим да усвајају децу !? Који ће то мајчин син, звао се он Александар Вучић или Ана Брнабић да потпише било који правно обавезујући споразум са такозваном државом Косово, каже се у саопштењу иницијатива „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”, којег у име овог удружења грађана потписао Немања Петровић.