Прочитај ми чланак

ЂУКАНОВИЋА ЧЕКА ЗАТВОР: Мило је од Црне Горе направио мафијашку државу!

0

После полагања заклетве, чиме је данас преузео дужност председника Црне Горе, Мило Ðукановић је поручио да је „та држава од опције да буде провинција проширене Србије, постала економски најразвијенија земља Западног Балкана и извесно прва следећа чланица ЕУ“, не обазирући се на све негативне последице и катастрофале резултате његове владавине.

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић за наш портал тврди да се ради о пребацивању кривице на Београд.

Мило Ђукановић (Фото: nspm)

– Мило Ђукановић потпуно мења тезе. Чињеница је да је криминална хоботница, чији је он био део, експлатисала Србију и даље је експоатише, а не да је ЦГ била било када провинција Србије, нити је то било ког из Србије желео. То је његов изговор, он пребацује кривицу на Београд. Што се тиче њихове развијености, то говори о озбиљној помоћи који добијају од западних центара моћи, а Србија је много економски стабилнија од Црне Горе – тврди аналитичар.

Анђелковић сматра и да је Црна Гора НАТО колонија и земља у којој влада мафија.

– Они су апсолутно НАТО колонија и, још горе од тога, они су земља у којој влада мафија, земља која је у служби мафијашког интереса, а не националног интереса грађана Црне Горе – каже он.

Шешељ: За Мила је довољан неки италијански затвор

Председник СРС Војислав Шешељ, изјавио је да је Црна Гора мафијашка држава у којој су грађани потпуно обесправљени

– Нажалост, Црна Гора је једина мафијашка држава у читавој Европи, права мафијашка држава, и држава у којој су грађани потпуно обесправљени, припадници разних националности потпуно обесправљени, а то је све производ уцена које је један мафијашки режим морао да испуни западним силама, да његов челник не би заглавио у затвору, али се ја ипак надам да ће се ситуација променити и да ће Мило Ђукановић пасти са власти и да ће га стићи заслужена казна – тврди Шешељ.

Шешељ је подсетио и на то како прођу сви лидери које су подржавали Американци, али за Мила Ђукановићча каже да неће доћи до америчког затвора, већ да ће завршити у ителијанском.

– Па, сетите се како је прошао Норијега. Док им је требао, засипали су га љубажношћу и поклонима и није им сметало што је један од главних трговаца дрогом у Централној Америци. Кад им више није требао, послали су своје снаге да се искрцају у Панами, ухапсили су Норијегу и одвели га у САД да труне у америчком затвору. Што се тиче Мила Ђукановића, он вероватно неће стићи до америчког затвора, за њега је довољан неки италијански затвор – закључио је лидер радикала.