Прочитај ми чланак

„БОМБА“ НА ОСТРВУ: Српски специјалиста за титуле пред трансфером каријере!

0

Српски репрезентативац Љубомир Фејса могао би на лето поново да промени средину.

Како је пренео добро обавештени новинар Рики Сакс, који прати и има инсајдерске информације из редова Спарса, Тотенхем ће на лето покушати да доведе нашег фудбалера из Бенфике!

Менаџер Маурисио Покетино жели да освежи везни ред, да појача конкуренцију и доведе млађег играча пошто је Муса Дембеле на прагу одласка.

Скаути Тотенхема наводно већ неко време прате игре нашег репрезентативца, реакције су позитивне, стога ће наставити да га посматрају, до летњег прелазног рока.

И ова сезона показала је да Тотенхем највише проблема има у дефанзивној линији везног реда, Ерик Дајер је повремено морао да игра у одбрани, Хари Винкс је био повређен, а Виктор Ванијама није могао да држи контролу и помогне Муси Дембелеу, који је у паду форме последњих недеља.

Елиминација из Лиге шампиона од Јувентуса и Челсија у ФА купу и то после вођства и позитивних резултата, Покетино је „пуцао“ у везном реду и губио добијене мечеве.

Сви знају да је српски фудбалер специјалиста за титуле, да може да покрива више позиција у неколико формација и могао би да буде идеално решење.

Фејса је поставио невероватан рекорд у европском фудбалу пошто је са три различита клуба освојио 10 титула у низу, са Партизаном, Олимпијакосом и Бенфиком.