Прочитај ми чланак

ЗЕКАЈ ДЕМАНТУЈЕ ДА МЕЊА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ: Нема приче око Косова!

0

Био сам шокиран када сам у новинама видео "моје" изјаве на ту тему. Нисам добио никакав позив нити сам икад у том правцу размишљао - прича Артон

НИКО ме није звао да играм за фудбалску репрезентацију Косова, а око те теме нисам ништа коментарисао за медије. Овом реченицом почиње и завршава се свака прича фудбалера Сопота Артона Зекаја (18) на тему могућег играња за селекцију такозване државе Косово.

Фото: Приватна архива

– Имао сам само један позив од стране медија у којем сам говорио о борби Сопота за опстанак. Нигде није ни поменуто ништа везану за ту тему, а онда кренем на тренинг и прочитам неке ствари које немају никакве везе са истином – објашњава момак који је прошао комплетну школу Партизана и предводио „орлиће“ у млађим категоријама са капитенском траком на руци.

На ову тему за тамошње медије је говорио председник фудбалске федерације тзв. Косова Фадиљ Вокри, а Зекај открива да са њим није имао никакве контакте.

– Нисам добио никакав позив, нити сам у том правцу икада размишљао. Верујте ми, пуна ми је глава, телефон не престаје да ми звони, не знам више ни шта бих причао кад не постоји никакав основ за било какве полемике или објашњавања.

Оно што је Зекају посебно засметало у тексту где се помиње могућност играња за селекцију тзв. Косова је својеврсни ултиматум нашем савезу.

– Помиње се да бих заиграо за Косово у случају да не будем у плану А селекције Србије. То је крајње некоректно, ко сам ја да бих било кога условљавао – скромним гласом је закључио Зекај.