Прочитај ми чланак

„ЗБОГ ЛЕКОВА ПРОТИВ БОЛОВА сам постао хомосексуалац“

0

Човек који је тврдио да је због лекова против болова постао хомосексуалац сада каже да не жели да престане да их пије јер се “боји да ће поново постати стрејт“.

Након несреће коју је доживео при картингу двадесеттрогодишњи Скот Пурди почео је да пије прегабалин, лек против болова.

foto: screenshot/itv

Како каже, због тог лека је изгубио интересовање за жене, раскинуо са својом девојком и почео да тражи везу са мушкарцем.

“Све што сам желео јесте пажња мушкараца, па ми је то било доста чудно и престао сам да га пијем. Чим се то догодило поново сам осетио сексуалну привлачност према својој девојци. Међутим, бол је поново почео и ја сам кренуо поново да конзумирам прегабалин.“

Сада је, каже, поново хомосексуалац, а није ни он сигуран да ли су за то криве таблете, али свакако зна да се откако их конзумира осећа много срећније. Са породицом и пријатељима више није у контакту јер они сматрају да је читава ова прича бизарна, испричао је у британском јутарњем програму.

“Оно што је лек урадио јесте да му је дозволио да изрази нешто што је већ одавно имао у себи. То је моје професионално мишљење. Дозволио му је да буде искрен према себи. А хомосексуализам је вероватно увек био у њему. Сада се коначно осетио слободним да то и постане“, закључио је др Ранџ Синг.