Прочитај ми чланак

МИГРАНТИ ТУКЛИ ЧОВЕКА КАИШЕМ НА УЛИЦИ, драли се на њега да је Јеврејин!

0

Упркос цензури меин-стрим медија и блокирањем вести о мигрантском насиљу на друштвеним мрежама, садржаји на ову тему све чешће излазе у јавност. Снимак на коме мигрант у Немачкој каишем туче Јевреја запалио је друштвене мреже. Нападач је на арапском узвикивао „Yahudi“ што у преводу значи Јеврејин.

Мушкарац је нападнут у насељу Прензлауер Берг, које важи за богати део Берлина. Како је жртва напада потврдила, поред нападача који га је тукао каишем, стајала су још двојица његових пријатеља који су га вређали.

Адам Армуш, жртва напада, на глави је носио јармуклу, верску капу коју носе Јевреји. Адам је сам снимао напад. Каже да није урадио апсолутно ништа што би проузроковало напад мигранта. Како каже није им чак ни одговорио на увреде.

Овај инцидент је један од бројних напада са анти-семитском природом које врше мигранти. У марту ове године дете мигранта је рекло другарици из разреда да заслужује да је туку до смрти, јер није муслиманка, док је један јеврејски ученик био приморан да промени школу због малтретирања и насиља деце миграната, који су му чак претили да ће га убити са лажним пиштољем.

Нико од представника владе Ангеле Меркел се није огласио по питању овог бруталног напада. Више о овој вести можете прочитати на енглеском језику кликом ОВДЕ.