Прочитај ми чланак

ТHE SAKER: Aвај, ово тешко да је завршeно – напади на Сирију ће се наставити!

0

У наставку објављујемо преведену анализу Степског Сокола (the Saker), оригинал које jе на енглеском језику објављен дана 15.04.2018. године на његовој интернет страници http://thesaker.is/alas-this-is-far-from-over/

Почнимо кратким прегледом догађаја:


• пре око месец дана Ники Хejли је најавила Савету безбедности УН да су САД спремне да прекрше правила истог Савета безбедности УН у случају да се деси хемијски напад у Сирији
• онда су Руси најавили да имају доказe да се „операција под лажном заставом хемијског напада“ припрема у Сирији
• потом (наводно) долази до напада хемијским оружјем (на локацији oкруженој и суштински контролисаној од стране владиних снага!)
• Oрганизација за забрану хемијског наоружања шаље истражитеље (упркос гласном прокламовању западних сила да никакава истрага није потребна)
• АнглоЦионисти бомбардују Сирију
• следеће, СБ УН одбија да осуди кршење сопствених правила и одлука
• коначно, САД говоре о „савршеном удару“

Сада ми реците – да ли имате осећај да је ово завршено?
Ако ми кажете да је 32/103 тешко савршено, одговорићу вам да сте промашили поенту. Штавише, ако ишта, 32/103 је додатан подстицај за поновно бомбардовање!
Погледајмо на кратко другачије на све ово и запитајмо: шта је англоционистички напад у ствари показао?

• западна јавност је толико зомбификована да напади „под операцијом лажне заставе“ сада могу бити најављени и четири недеље унапред
• Европљани живе по моту „моја част се зове солидарности“ (варијација мота СС-оваца „моја част је лојалности“)
• Предвођене са САД, западне државе немају примедбе на ратове започете кршењем њихових сопствених националних закона
• Савет безбедности УН нема примедбе на ратове започете кршењем Повеље УН и међународног права
• вође Народне Републике Кине, у њиховој бесконачној мудрости, понашају се као да немају никакав лични улог и као да су посматрачи
• Израелци, преко „неоконса“ у Уједињеним нацијама, сада у целости контролишу Империју и користе је за „чишћење куће“ у комшилуку

Већ чујем примедбе. Оне иду отпилике овако:

– Али напад је био суморан неуспех!
– Па шта? Империја није платила никакву цену што га је извршила.
– Али САД јесу трепнуле! Напали су и ваздушног простора Јордана и из Црвеног мора! Избегли су Русе у целости! Плаше их се!
– Па шта? Ипак су бомбардовали руског савезника прошавши у целости некажењни.
– Али, сигурно не предлажеш да су Руси требали да почну рат против САД због удара који није убио ниједну особу?
– Наравно да не, али не предузевши ништа, Руси, такође, нису успели у одвраћању било којег будућег напада.
– Али шта су Руси могли да ураде?
Ово је право питање!

Погледајмо га мало ближе. Грубо гледано, Руси имају избор између три врсте узвратних мера: политичке, економске и војне. Међутим, свака од њих захтева специфичну групу предуслова који су тренутно, у најмању руку, проблематични.

Ово се у стварности може сумирати у једној простој реченици: АнглоЦионистичка Хегемонија је претња за целу планету, али нико осим Русије и Ирана није вољан да јој се супротстави. Није ли то иронија!

Такозвани „хришћански Запад“ је постао добровољни домаћин за свог ционистичког паразита и једини са храброшћу и моралним интегритетом да му се супротставе су православни хришћани и муслимани! Sic transit Gloria mundi итекако…

Али шта је још важније је ово: док је истина да неокони САД-а нису успели да реализују ону врсту масивног напада какву су желели и иако је истина да је напад САД био неубедљив колико је год то могуће, морате у целости заборавити на ове чињенице.

Чињенице просто нису битне. Ни логига није. Све што је битно су перцепције!

 А перцепције су да „ми“ (англоционистички владари и њихови кметови) јесмо „шутнули“ Асадову „задњицу“ и да ћемо „ми“ „опет то урадити“ ако се „нама“ „тако прохте“. То је све што је важно у Империји илузија у шта се АнглоЦионистичка Хегемонија претворила.

Чим вам ово буде јасно, такође, мораћете се сложити да је Трамп био у праву: био је то „перфектан удар“ (опет, не у стварности, али у свету илузија креираном око ње).

Дакле, сада смо затворили круг.

АнглоЦионистичка Хегемонија захтева да се цела планета поклони пред њом и обожава је. Осим Русије и Ирана, сви се кротко спуштају на колена или у најмању руку, окрећу поглед. У својој сопственој лажној стварности, ‘мериканци се осећају моћним да се у било које време сукобе са Русијом или Ираном. Не постоји ништа што Иран може да уради да би их зауставио, и док Русија може, она може то да уради само уз ризик по будућност целе наше планете.

Сада ви мени реците – да ли стварно мислите да је ово завршено?