Прочитај ми чланак

ПРОТЕСТ ИСПРЕД ХЕПИ ТЕЛЕВИЗИЈЕ: Марића и Рамуша полиција чува од српске омладине

0

Као што је најављено, протест патриотске омладине заједно са ратним ветеранима и грађанима Београда одржан је испред "Хепи" телевизије због гостовања ратног злочинца Рамуша Харадинаја у емисији Миломира Марића. Испред телевизије окупило се око сто људи. Било је присутно и око двадесетак полицајаца у униформама и цивилу. Инцидената није било, а повремено су трубили аутомобили који су пролазили Творничком улицом, показивајући на тај начин подршку демонстрантима.

А шта су у име иницијативе „Нема предаје – Косово је срце Србије“, која је и организовала овај скуп, рекли Дамјан Кнежевић и Немања Петровић послушајте у видео-клиповима испод:

Испред ТВ Хепи налази се десетак полицајаца у униформама и неколико у цивилу.

Од 20 часова испред „Хепи“ телевизије (у Земуну, Александра Дубчека 14 – бивша Творничка) почело је спонтано протестно окупљање због гостовања ратног злочинца Рамуша Харадинаја у емисији код Миломира Марића.

Међу окупљенима најбројнији су млади људи окупљени у иницијативи „Нема предаје – Косово је срце Србије”, који су 17. фебруара и марта и 23. марта организовали у центру Београда протестне скупове, концерте и шетње са јасном поруком да албанским окупаторима у Приштини Србија не сме да се дозволи добијање столице у УН. Са њима у протесту су и ратни војни ветерани као и грађани из Земуна и других делова Београда.

Новинар Миломир Марић је данас најавио да ће вечерас у емисији „Ћирилица“ објавити телевизијски интервју са тзв. премијером лажног Косова Рамушом Харадинајем, али то неће бити обично приказивање интервјуа, већ ће тај интервју, пред камерама, коментарисати уживо у програму адвокати и тужиоци блиски СНС-СПС режиму – Тома Фила (адвокат), Горан Петронијевић (адвокат), Даница Маринковић (патолог) и Милован Дрецун.

– По наводима Миломира Марића Албанци су наводно против емитовања емисије, што је још један од спинова медијских плаћеника и преститутки у циљу припреме јавности у Србији да се Косову да столица у УН и тиме де факто шиптарским сепаратистима призна држава на Косову и Метохији. Такође, да ли самоиницијативно или под утицајем и наредбом неких моћних кругова у земљи и иностранству, Миломир Марић покушава да нам ратне злочинце и српске касапине, као што је Рамуш Харадинај, прикаже као нормалне људе са којима може српска страна сасвим нормално да разговара и сарађује. Ако прихватимо ту реалност који нам нуди Марић, онда бисмо послали јасну поруку и слику свету да је сасвим нормално чинити злочине над Србима и за то не одговарати и не сносити никакве последице – рекао је за портал „Србин инфо“ Немања Петровић из иницијативе „Нема предаје – Косово је срце Србије”.