Прочитај ми чланак

МАРИЋУ, ОН ЈЕ КЛАО СРБЕ Српска омладина испред ТВ Хепи протест због Харадинаја!

0

Обзиром да нисмо добили одговор Хепи телевизије а везано за емитовање емисије Миломира Марића у којој ће гостовати Рамуш Харадинај позивамо народ на спонтано окупљање 16. aaприла од 20 часова испред „Срећне“ телевизије (Александра Дубчека 14 - бивша Творничка) како би показали огорченост и негодовање пред оваквим понижавањем Србије, истиче један од покретача иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“, Немања Петровић.

У саопштењу се наводи да постоје информације како је емисија већ снимљена у Приштини и само се чека „зелено светло“ за њено емитовање. „Подсећамо да Хепи телевизија има националну фреквенцију и као таква не би смела да даје медијског простора човеку за којим је расписана потерница републике Србије!

Међутим, након представе са Марком Ђурићем, срамним изјавама Александра Вучића у Немачкој, најављеним учешћем Србије на самиту ЕУ – Западни Балкан у Софији 17. маја ове године на којој ће учествовати и такозвана држава „Косово“ ово је само још једна представа у режији домаћих властодржаца и режима у процесу признавања независности „Косову“ и њиховом чланству у УН“ додаје Петровић.

 „Позивамо на уједињење друштва, саборност и борбу за очување Косова и Метохије у границама републике Србије. Нити су Александар Вучић, нити Миломир Марић српски народ стога им покажимо да нећемо устукнути, предати се и повући. Позивамо на опште протесте и то не само против власти већ и против апатичне и полу мртве опозиције која је неспособна да пружи било какав отпор. Понедељак 16. aприл 20. часова, испред зграде ТВ Хепи“ стоји на крају саопштења иницијативе.