Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ: Шешељ је Хрват ШЕШЕЉ: Применићу мере да се Сергеју променим физички опис

0

Сергеј Трифуновић проћи ће као Никола Баровић, који се после телевизијског окршаја са Војиславом Шешељем "случајно оклизнуо на кору од банане".

– Нећу да га коментаришем ни као глумца, а ни као тобожњег Мостарца, за ког се прича да користи тамо неке супстанце. Применићу одређене мере да се Сергеју Трифуновићу промени физички опис, као својевремено Николи Баровићу – поручио је Шешељ.

Клизаве улице

На констатацију да би присталица Саше Јанковића морао да припази где гази да се и он не би оклизнуо на кору од банане, Шешељ је одговорио:

– Тумачите како хоћете, рекао сам да имам одређене методе за Сергеја.

Повод за овакву реакцију шефа радикала било је Трифуновићево гостовање где је уживо у дневнику босанске ТВ Фејс оплео по Шешељу.

Говорећи о свом пореклу, Трифуновић је истакао да је рођен у Мостару и да зато врло добро зна да у том крају нема православаца из фамилије Шешељ.

– Ја сам из тог дела Херцеговине где Шешеља нема да су православна фамилија. Не постоји, то су католици. Нашао сам човека који ми је потврдио да је Шешељ тамо ишао и тражио кума да се преобрати у православље. То је заправо једна продана, дебеовска душа, која је притом криминогена на све начине. Како да ти то објасниш људима да ту нема никаквог српства – као из рафала сасуо је Трифуновић.

Међутим, његова анализа лидера СРС се није ту зауставила.

– Фасцинантно ми је да је Шешељ имао константних два милиона гласача. То је иста екипа будалетина којој не можеш да објасниш да је Шешељ Хрват.

Дабогда црк’о!

После ударне паљбе Трифуновића по Шешељу, водитељ дневника Сенад Хаџифејзовић се још једном током дневника вратио на Сергејевог омиљеног политичара.

Водитељ: Шешељ те баш не воли.

Сергеј: Шта ћу… Дабогда црк’о од љубави према мени. Шалим се.

Водитељ: Сврстао си га у исти кош с курвама, старлетама и мајмунима.

Сергеј: Извињавам се курвама, старлетама и мајмунима.

Дуел Шешеља и Баровића

Поливање водом, па банана

Дуел је био 16. јула 1997. у емисији „Тет-а-тет“ на БК телевизији

Шешељ и адвокат Никола Баровић расправљали су о избацивању из стана земунске породице Барбалић

Лидер СРС му је прво запретио батинама, да би га онда полио водом

Емисија је прекинута, а причало се да га је неко нокаутирао док је седео у уредничкој соби

Лидер СРС рекао је да се Баровић сам оклизнуо на кору од банане.