Прочитај ми чланак

КАД ПУТИН убија (у појам)

0

Ако се којим случајем покаже да Руси и нису криви за гасно тровање, а способни су да то ураде, онда су криви због тога што то нису урадили ако су већ способни.

Сваки гас који долази из Русије за Енглезе је нервни гас јер то Енглезе страшно нервира. Зато су се острвљани толико острвили на Северни ток 2 и, наравно, на Путина. За њих је Путин једноставно убица. Убија их у појам кадгод му се за то укаже прилика, а понекад и онако узгред.

Мајка Тереза сматра да је круцијални доказ за њену тврдњу да су, ако не Путин лично, оно бар његови тајни агенти из вечери и у тајности отровали бившег руског тајног агента и јавну му ћерку, управо податак да су због тог гнусног чина тридесет и двоје руских дипломата ничим изазвани слободно изабрали да напусте острво. Енглеска је демократска земља и ту су избори слободни.

Ако се којим случајем покаже да Руси и нису криви за гасно тровање, а способни су да то ураде, онда су криви због тога што то нису урадили ако су већ способни. Ако Путин није крив за гас у Солзберију, онда га нико не може ослободити кривице за копање очију тамо некој Симониди на тамо неком независном, слободном и Клинтону оданом Косову.

Кад год ми кажемо Крим, Путин каже – Косово; ми Украјина, он – Ирска; ми виски, он – вотка. И тако до сто, а на крају: 100:0 за Путина.

Ми кажемо Путину да Руси морају да промене Устав како би могли да им радимо свашта, а он одговара да је потребније да ми променимо мозак јер нам Руси ионако раде свашта.

И онда није чудо што обични Енглези, и обични Французи, и нормални Немци, и свакакви Американци више цене и поштују Путина од Терезе, Макрона, Меркелове и Трампа заједно. А то страшно боли. И нервира. Као гас. До даске.

Према томе, вајка се Перфидни Албион, нама не остаје ништа друго него да забранимо енглеским фудбалерима да оду у Русију на Светско првенство у фудбалу. То никога не би погодило, одговарају Руси на сумануте претње, јер у Енглеској ову игру која је, признајемо, енглеског порекла, најмање упражњавају управо Енглези. Друге им игре, нарочито перфидне, нажалост, нису стране.

Ако нам не упали са фудбалом, морамо покушати са избацивањем Русије из Савета безбедности УН. Ако не упали ни са Саветом, мора се упалити Србија и Украјина и Кина и Северна Кореја и, зашто не, Турска, и наравно пудинг јер нам се сви подсмевају да је још само то остало што дрхти пред славном и моћном Енглеском империјом.

Очекујемо да, у знак солидарности са осведоченим пријатељима и другим заштићеним сведоцима, ради остварења њиховог животног циља – уласка у Европску Унију, Срби, као ми са пудингом, ураде исто са пихтијама. Питање је само да ли се Србима уопште може веровати када и даље рачунају да седе на две дрхтаве столице – и на пудингу и на пихтијама. У Србији је дрхтавица и иначе нормално стање духа па су навикли.

Уз све то Путин поручује: до сада сте ме прислушкивали, а од сада ћете морати и да ме слушате!