Прочитај ми чланак

ГЛАВНИ ОДБОР ДВЕРИ: Очување Косова и Метохије у саставу Србије главна тема 2018.

0

Главни одбор Српског покрета Двери, на јучерашњој седници у Београду је одредио и четири приоритетна правца политичког деловања:

– очување Косова и Метохије у саставу Србије

– представљање конкретних мера породичне политике

– нова економска политика обнове и развоја домаће привреде

– наставак борбе против корупције и криминала.

Главни одбор Двери посебно истиче да ће борба за очување Косова и Метохије у саставу Србије бити централна тема ове и следеће године. Изражена је захвалност свим члановима Радне групе за КиМ на досадашњој успешној заједничкој сарадњи и упућен отворени позив за све друге патриотске организације и појединце, без обзира на идеолошке и политичке разлике међу нама, да се придруже овој борби. Када је у питању очување КиМ у саставу Србије све разлике међу патриотским опцијама треба да буду превазиђене и уступе место заједничкој сарадњи.

Што се Српског покрета Двери тиче, учинићемо све да до тога дође у овој години, јер је за нас однос према КиМ лакмус тест за све политичке организације у Србији и само заједничким снагама можемо се супротставити одлуци актуелне власти да се зарад пута Србије у ЕУ одрекне КиМ и потпише правно обавезујући споразум са лажном државом Косово.

Главни одбор Српског покрета Двери