Прочитај ми чланак

БГД (17. МАРТ) Великом протестном шетњом шаљемо поруку Вучићу, Западу и Албанцима

0

Да ли се слажете да власт у Србији албанским окупаторима на Косову да зелено светло за чланство у Уједињеним нацијама?

Свој став по овом питању покажите 17. марта у 17 часова на Тргу Републике у Београду када почиње велика протестна шетња против намере полиричара да се Шиптарима дозволи чланство у међународним организацијама, али и у знак сећања на жртве мартовског погрома 2004. године.


– Одговорност свих нас који се изјашњавамо и осећамо као СРБИ,у наредним данима и месецима је велика. Као група младих људи осећамо одговорност да вас позовемо на улицу у намери да покажемо свој став. Ви се браћо и сестре се запитајте колика је ваша појединачна одговорност. Ако напунимо улице Београда можда ће се и наши властодршци запитати око најављене издаје- поручују организатори овог скупа у Београду.

Протестна шетња ће се организовати и у знак сећања на жртве стравичног погрома српског народа на Косову и Метохији. Људи су тада убијани на кућном прагу,палили су им куће,српске светиње и колективно застрашивали народ како би напустио вековна огњишта.

У суботу, 17. марта, протестна шетња ће почети од Трга Републике (17 часова), а затим се наставити београдским улицама до 20 часова.

Нема Повлачења Нема Предаје !

– Покажимо Албанцима и међународној заједници да им нисмо заборавили ни опростили погром и пошаљимо поруку Председнику и влади Србије да нећемо дозволити промену УСТАВА, ни поклањање столице у УН Шиптарима – категорични су организатори.