БЕСПЛАТНО ПУТОВАЊЕ ЕВРОПОМ: Не постоји услов, већ задатак

0

Компанија Бусабаут тражи четири путника који су спремни да деле своје авантуре са светом. Како се наводи, потребне су им четири особе спремне да три месеца путују Европом, бесплатно.

Трагају за инфуелнсером који ће делити фотографије на Инстаграму са занимљивим насловима, затим јутјубером који ће на свом налогу делити интересантне видео приче, блогером који ће у текстовима описивати тромесечно путовање и креатором Инстаграм и Снепчет прича који ће у реалном времену делити све незаборавне тренутке.

Foto: Thinkstock

Њихове авантуре ће подразумевати све, од скијања у швајцарским Алпима до једрења на јадранској обали.

Током тромесечног путовања изабрани ће бити у прилици да обиђу готово све европске метрополе попут Париза, Рима, Берлина, Венеције и Барселоне, али и мањих места попут језера Блед у Словенији.

Постоји могућност групне пријаве уколико бисте путовали са пријатељима или породицом. За пријаву је потребно послати видео-снимак са Јутјуба у ком кандидат објашњава зашто баш он треба да се нађе на том путовању.

Кандидати морају бити старији од 18 година. Путовање је планирано за мај ове године. Компанија покрива све трошкове пута и смештаја укључујући и дневне трошкове.