Прочитај ми чланак

ПРОНАЂЕНО ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО У БИБЛИЈИ:Ево када ће почети Трећи светски рат и где

0

Трећи светски рат је на путу и када се заврши огромна битка, Исус ће се вратити да започне своју “владавину од 100 година”, кажу хришћани који верују да је крај света близу.

Хришћански верници тврде да је трећи светски рат на путу, али нису сигурни када ће тачно започети.

Они наводе да су знаци већ почели, и верују да ће глобални рат доћи ускоро.
 
Теоретичари завере указују на пасус “Матије 24:6-7” који каже да ће бити “рата и гласина о рату…Нација ће се подићи против нације, краљевство против краљевства, и на разним местима ће бити глади и земљотреса”.
 
Верници су неизбежно повезали “гласине о рату” са тензијом између САД и Северне Кореје.
 
Они су додали и да налет великих земљотреса широм света, попут повећане активности “Ватреног прстена”, представља поменуте земљотресе.
 
На библијској интернет страници “Got Questions” се наводи: “Сада Исус врло јасно напомиње да ће рат играти значајну улогу током последњих седам година пре његовог повратка. Јасније речено, у будућности ће бити барем још једног светског рата.
 
Посебно обратите пажњу на то, да пише да ће краљеви земље окупити њихове војске па пођу у рат против Христа. Ово очигледно описује светски рат.
 
Такође треба напоменути да је победник овог рата сигурно Христ, који ће надвладати звери/антихристе и лажне пророке, и бацити их у језеро ватре, те да ће војске које их прате бити уништене.”
 
Поједини хришћани верују да ће III светски рат почети ове године.
 
Серијски пророк Дејвид Мид, који је претходно тврдио да ће крај света бити 23. септембра или 19. новембра, каже да ће III светски рат почети 2018-те године.
 
Он је рекао да ће Северна Кореја започети Трећи светски рат касније ове године, и да ће се мистична “Планета X” – митска планета која наводно иде ка нашем соларном систему и која ће избацити Земљу из своје осе и проузроковати масовно уништење – појавити.
 
“На пола пута страдања Антихрист ће се прогласити током поновне градње хебрејског храма у Јерусалиму. Од те тачке предстоји много проблема. Све ће се погоршати 100 пута.
Време антихриста је кратко (пуне 3 и по године) али за то време ће он уништити земљу. Он ће створити нуклеарне ратове и као последица биће глади и загађења”.