Прочитај ми чланак

НАПЕТО: Полицијски синдикат тражи састанак са министром полиције и директором БИА!

0

Синдикат запослених полиције, тражи хитне састанке са министром полиције Небојшом Стефановићем.

Директором безбедоносно информативне агенције Братиславом Гашићем и саветником председника РС за националну безбедност Милорадом Вељовићем.

Након упућивања дописа од стране Синдиката запослених полиције дана 23.02.2018.године Стефановићу, Гашићу и Вељовићу, дана 24.02.2018.године од стране радника криминалистичке полиције контактиран председник синдиката Дејан Ђукић који је обавештен да је министар унутрашњих послова наложио да се од председника синдиката хитно узме изјава поводом писања у медијима око ликвидације председника Синдиката запослених полиције.

Руководство Синдиката запослених полиције на састанку је је заузело став и донело одлуку:

-Због озбиљности ситуације, бројних информација са којима располаже председник Синдиката запослених полиције и руководство синдиката да се тражи и одржи хитан састанак искључиво са министом полиције, директором безбедоносно информативне агенције и саветником председника РС за националну безбедност.

Руководство синдиката наводи да се ради о врло озбиљним информацијама и да исте може изнети само у разговорима са министром полиције, директором безбедоносно информативне агенције и саветником председника РС за националну безбедност, те из тог разлога инсистира састанке искључиво на највишем нивоу.

Синдикат Запослених Полиције
Председник
Дејан Ђукић