Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Други су гори од Вучића; рушимо га на улици ако да Приштини у УН

0

Александра Вучића ћу да рушим на изборима народном вољом, а не на улици. Ако га рушимо на улици онда ће ови још гори од њега доћи на власт. Вратиће се досманлије појачане са Бошком Обрадовићем и лудим Радулом.

Овако је Војислав Шешељ у изјави за „Правду“, одбацио замерке са друштвених мрежа, који га критикују јер не жели на улици да се бори против Вучићевог режима.

Како каже, Вучић је заслужио да буде срушен на изборима, али под условом да радикали дођу на власт, а не ови гори од Вучића. 

– Ја сам у ТВ дуелу са Обрадовићем био јасан до краја. Сви ови су гори од Вучића. Вучић још није попустио по питању пријема Косова у УН и признања независности, још није прихватио да заводи санкције Русији, још није прихватио да укида РС и да је утапа у унитарну БиХ.

На констатацију да је Вучић потписао Бриселски споразум, због којег су радикали и поднели захтев Уставном суду да се поништи, Шешељ је одговорио да је Бриселски споразум ипак политички, а не правни споразум. 

По Шешељу, то није разлог да радикали руше Вучића на улици, нити они то могу да ураде са подршком „од осам до десет одсто гласова“. 

На питање да ли ће радикали изаћи на улице да руше Вучића ако да Косову место у УН, Шешељ поручује:

– Да! Онда је дефинитнов крај.

Цео интервју са др Војиславом Шешељем, који је преузет са портала Правде можете прочитати овде: