Прочитај ми чланак

ТУЧА УЖИВО У ЕМИСИЈИ: Украјинац побеснео због оптужби

0

Москва -- У политичкој емисији на руској телевизији НТВ избила туча уживо у директном програму. Физички се обрачунали украјински политички коментатор и водитељ емисије.

До сукоба, прво вербалног, а потом и физичког, дошло је након расправе о ситуацији у источној Украјини.

Прво је вербални “рат” почео између украјинског политиколога Дмитрија Суворова и госта, за којег Спутњик пише да је немачки политичар Андреас Маурер.

Маурер је навео да су напади који трају на истоку Украјине, у Донбасу, однели животе 200 деце. Суворов је то демантовао и тражио релевантне фотографије као доказе.

У намери да смири Суворова, водитељ Андреј Норкин покушао је да га ухвати за раме, на шта је Украјинац жестоко реаговао, те је настала туча у којој је учествовало неколико људи, преноси “Спутњик”.

„Читам много коментара о томе како су ме претукли, наводно. Смешно је кад читам наводе да је Норкин пребио Суворова, јасно се види да је он кренуо ка мени и напао ме, али ја сам кренуо у контранапад, али су ме спречили. Неколико људи против једног – типичан руски свет. Не могу да кажем да сам победио, али нисам ни изгубио“, написао је Суворов на Фејсбуку.

Војни сукоб у Украјини почео је још 2014, а у фебруару 2015. сукобљене стране потписале су Мински споразум, али ситуација је и даље под тензијама, с обзиром на то да обе стране оптужују једна другу за кршење примирја.