Прочитај ми чланак

БИЋЕ ЖЕСТОКО – ИМА СВЕ ДА ПРШТИ: ТВ дуел Бошка и Воје у суботу!

0

Војислав Шешељ, лидер радикала, и Бошко Обрадовић, председник Покрета Двери, у суботу у 21 сат, на телевизији Студио Б укрстиће политичке аргументе.

Овај телевизијски дуел заказан је након преписке двојице лидера странака на друштвеним мрежама, међусобног изазивања на дуел, а потом и тражења места где ће се тај дуел одржати.

Обрадовић је у среду позвао Војислава Шешеља да у ТВ дуелу одмени свог политичког ученика, најближег сарадника и коалиционог партнера Александра Вучића који ове дуеле избегава.

„То ће бити обичан разговор о „Вучићевом куму Горану Веселиновићу, који је веза између њега и Вучића, о томе како Хаг не тражи изручење Вучића као шефа Правног тима СРС за његову одбрану, али тражи Вјерицу Радету и Петра Јојића који су слушали Вучићеве налоге“ , саопштио је лидер Двери.

И председник Српске радикалне странке на Твитеру се похвалио да је пристао на ТВ дуел . „Биће ми велико задовољство да тог разулареног љотићевца дефинитивно политички развалим и упропастим пред целом нацијом, како би се српска политичка сцена бар мало прочистила“. Лидер СРС је затим позвао бираче да обавезно погледају дуел у суботу увече на телевизији „Студио Б“:

„Браћо Срби и сестре Српкиње, грађани Србије, политичко разваљивање Бошка Обрадовића можете уживо да гледате у суботу, 24. фебруара на ТВ „Студио Б“ у 21 час, ако Бошкић буде имао храбрости да се појави“.

Након што је Шешељ пристао на дуел Обрадовић му је поручио: „Видимо се, Војводо“, али је и додао: Хвала Богу да Шешељ није предложио да разговор буде у Задрузи испод Дрвета мудрости„.