Прочитај ми чланак

СА ПЕНАЛА ДО ОСМИНЕ ФИНАЛА: Партизан данас игра у Чешкој

0

Тренер Мирослав Ђукић најављује нападачки фудбал против Викторије (19.00) и не искључује могућност да победник меча буде решен после једанаестераца

Београд ских 1:1 из првог дуела Партизана и Викторије добиће епилог данас (19.00).

Тимови богатији за још једну утакмицу, за још једно искуство, а победник и за незанемариву своту новца и чињеницу да ће бити међу 16 најбољих клубова у Лиги Европе. Довољно разлога да сваки појединац да све од себе у Плзењу. Довољно разлога за велику фудбалску представу. За мајсторије, за тактику, за страст. Једнима за уживање и славље, другима за наук.

Тренер црно-белих Мирослав Ђукић и поред неколико проблема у склапању тима (Вулићевић под знаком питања) најављује борбу до последњег минута. А можда и дуже…

Морамо да играмо офанзивно од почетка, али чврсто назад. Морамо да дамо гол за пролаз. Тражићемо резултат у отвореној утакмици. Мислим да ће и они покушати да победе пред својом публиком – рекао је Ђукић и додао да су играчи на последњем тренингу пред пут вежбали и извођење једанаестераца.

Милорад Вучелић

ВЕЋЕ ПРЕМИЈЕ ЗА ПРОЛАЗ

Председник Партизана Милорад Вучелић открио је да ће играчи добити премије уколико елиминишу Викторију, те да ће оне бити веће од досадашњих 130.000 евра.

-Премије су одређене и биће веће него што су биле до ове утакмице – рекао је Вучелић, па поручио:

Велики оптимизам влада међу нама. Надам се да ћемо барем још два пута до маја на гостовање у Европи.