Прочитај ми чланак

ЉУДОЖДЕРИ УХАПШЕНИ у Паризу?

0

Француска полиција истражује инцидент у којем су тројица мушкараца ухапшена због канибализма после свађе која је пошла по злу у проблематичном париском предграђу

Француска полиција истражује инцидент у којем су тројица мушкараца ухапшена због канибализма после свађе која је пошла по злу у проблематичном париском предграђу.

Shutterstock

Четворица мушкараца су се расправљала око новца у апартману Клиши су Боа у предграђу на истоку Париза у недељу, наводи „Паризијен“.

Ратник са Фиџија носи традиционалну секиру на церемонији извињења британском мисионару Томасу Бејкеру кога су канибали појели 1867.

Свађа је прерасла у тучу, а тројица су, наводно, напала четвртог човека и у тучи му одгризла доњу усну и уво. Жртва напада је успела да побегне ранивши једног нападача у чланак. Позвала је и помоћ.

Кад је полиција стигла на лице места, ухапсила је тројицу нападача због канибализма, а један од њих је, заједно са жртвом напада, превезен у болницу Монтфермил.

Покренута је истрага, а полиција није могла да нађе комаде жртвиног меса, за које се сумња да их је прогутао један од нападача, наводе медији.

Сва тројица осумњичених су наводно са Зеленортских Острва, острвске државе на северозападној обали Африке.