Прочитај ми чланак

КАКВИ БГД ИЗБОРИ, ПРАВИ ИЗБОРНИ РАТ ЈЕ У СЕВОЈНУ: Подгузне муве, бање за живце …

0

Коалиција "Уједињени побеђујемо" позвала председника Србије да се трајно настани у Севојну. Стаматовић: Снеж(Ана) и седам патуљака у Севојну.

У само десет дана кампање за локалне изборе, Севојничанима је „на ноге“, са пуним рукама виртуелних поклона и обећања, ненадано бануло и осмехе им на лице измамило чак осам чланова актуелне Владе Србије.

Прецизније, како је констатовао председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић -(Снеж)Ана са седам својих патуљака.

– Снежана, Љутко, Поспанко, Тупко, Уча, Кијавко, Срећко и Стидљивко су, закључно са данашњим даном, обећали варошанима Севојна кружни и регионални пут, крак аутопута, пасарелу преко магистрале и пруге, водовод и магистрални цевовод, реконструкцију зграде железничке станице, спортску халу, завичајни музеј, уметничку галерију, чаробну алхемичарску задругу и две фабрике за малинаре, иновациони центар, факултет високих информационих технологија и студентски кампус, нова улагања у наменску индустрију, еколошки рај… Брат брату, инвестиције вредне, цигло, милијарду евра, што на седам хиљада грађана ове општине и није мало, с обзиром да се она посета на највишем нивоу, силазак међу Севојничане онога чије се име без потребе не узима у уста, тек очекује за Теодорову суботу! – подсетио је Стаматовић.

Он је додао да су, од обећања, за сада, стигле лопте, комада 40, а реализован је и пројекат „Севојно на води“, пошто, под садашњом влашћу напредњака, чим падне киша, ова варош плива у канализационој течности, а због загађености ваздуха сваки други од укупно седам хиљада становника болује од астме.

– Зато, поштујући чињеницу да Александар Вучић највише на свету воли Севојно, због чега је локалну напредњачку листу назвао по самом себи и кандидовао се за председника ове градске општине, Стаматовић га позива да одмах поднесе оставку на место председника Србије, да се трајно настани у овом месту, лично преузме локалну управу, и почне да гради „Севојно будућности“, а листа „Уједињени побеђујемо. За Севојно, за Србију“, заузврат, обећава да ће му обезбедити политичку и сваку другу подршку у његовом визионарском и прегалачком напору! 

Јањушевић препоручио Стаматовићу бању за живце

Након изношења тврдњи народног посланика и члана извршног одбора Српске напредне странке Крста Јањушевића.

О презадужености општине Чајетина упућених председнику локалне самоуправе и председнику Здраве Србије Милану Стаматовићу распламсао се прави вербални рат. Стаматовић је у реагујући на те изјаве казао да су то измишљене клевете вођине ,,подрепне муве”. Није остао дужан ни Јањушевић који је данас у саопштењу Стаматовићу препоручио Прибојску бању. У саопштењу се каже;

,,Милане Стаматовићу, пре свега око Фапа и Прибојске Бање.

Фап је претходних месеци испоручио десетине камиона за Војску Србије, а потписан је уговор за нове. Дођи и у Прибојску Бању да видиш најлепши СПА центар у овом делу Србије. Добра је и за живце па ће ти пријати, а за мржњу ти тешко лек можемо наћи.

Питај Милане лидере своје прве странке, па своје друге странке, па своје треће странке, па своје четврте странке (дотле смо бројали) ко је систематски уништавао привреду Србије и ФАП.

Ако кажеш да сам подгузна мува свог председника странке, том логиком, ти си се у својој политичкој каријери испод много „тих места“ поштено назујао…

Фап је већ део наменске индустрије Србије и биће на све већем нивоу. Али ти не знаш шта је наменска, ти само знаш шта је ненаменски трошити новац, десетине милиона динара новца наших грађана,а то је утврдио државни ревизор у Чајетини.

Нисам сигуран да честити Чајетинци које желиш да посвађаш са државом знају да је државни ревизор утврдио незаконит поступак за набаваку опреме за гондолу а све за 10 милиона евра њиховог новца… па је са градњом гондoле запело али изгледа са „уградњом“ у гондолу није било проблема.

Знају ли Чајетинци али и остали којима продајеш своје „поштење“ да си за сумњиву набавку гондоле 35 хектара златиборске земље ставио под хипотеку, а под хипотеком и спомен обележје и земљу где почивају кости српских страдалника из Другог светског рата…

Знају ли да си буџетски најстабилнију општину претворио у најзадуженију општину у Србији.

Да су све ово Чајетинци знали а ово је само део твоје законске и моралне бруке, другачије би гласали“ наводи се у саопштењу које је потписао  Крсто Јањушевић, народни посланик и члан извршног одбора Српске напредне странке.

Милан Стаматовић: Не плашим се подгузних мува

Крсто Јањушевић треба да прича о општини Прибој шта је са ФАП-ом, са привредом, зашто не функционише.

Прибојска бања, зашто град напуштају људи. Зашто неспоји путеве који су започети, као што је пут од Прибоја ка Златибору. Зашто се не бори да ауто-пут пређе трасом која је пројектована пре много година. Пуштају да оде преко Пештера, а не преко 14 српских општина што у Србији, Црној Гори и Републици Српској, казао је Стаматовић одговарајући на оптужбе Јањушевића на његов рачун.

,,Молим Вас да напишете, он је подгузна мува Александра Вучића. Оне зује око задњице и никако да дођу до главе, увек остану на том рангу. Како другачије да одговорим људима који су дрски и безобразни који без икаквих аргумената износе лажи. Најбоље знају моји Златиборци какав сам ја и то се на гласању увек потврди овде”, каже Стаматовић.