Прочитај ми чланак

БЕСНИ РАТ МЕЂУ ДРУГОСРБИЈАНЦИМА: Којо још јаче опоганио Јанковића!

0

Глумац и политичар повели су расправу на Твитеру.

Наш чувени глумац Никола Којо и лидер ПСГ Саша Јанковић ушли су у жучну расправу на Твитеру.

Којо је испрозивао Јанковића и његову супругу што злоупотребљавају покојног Небојшу Глоговца за стицање поена. Затим се огласио и Јанковић, који је поручио Који да га не провлачи кроз блато.

Глумац је на Твитеру шеровао фотографију коју је Славица Јанковић, супруга лидера ПСГ, поставила на Инстаграм, а на којој је Глоговац, и написао да Јанковићи нису дозвољавали да током кампање за председничке изборе недавно преминули глумац говори на опозиционим скуповима јер је „превише националан“.

Након тога је уследио Јанковићев одговор Који да је „оружје туђе мржње“, а потом је спорна фотографија уклоњена са Инстаграма. Ипак, како глумац није одговорио Јанковићу, овај се опет огласио.

– Никола, најлепше те молим, да кажеш када си ти то од мене или неког мог и кад чуо да је онај чијој се сени извињавам због овог блата „сувише националан“ и да због тога или било чега другог, не може да говори?

Којо се није упуштао даље у расправу, а у последњем твиту о Јанковићима није имао лепе речи. Написао је да су они „го*на једна“.