Прочитај ми чланак

ДАМЊАН НА ПРОТЕСТУ: БГД пробуди се, иначе ће ти на врата закуцати шиптарска мафија

0

Управо је у центру Београда почео протестни патриотски концерт поводом нелегитимног проглашења независног Косова од стране иностраних окупатора на Косову и већине западних држава.

 

Програм води познати водитељ Теша Тешановић, а тренутно се певају српске народне песме са Космета.

Међу публиком су углавном млади људи, вијоре се српске заставе, велика застава са сликом српског Косова на којој пише „Нeма предаје“.

Власт у Србији лобира за поделу Косова и Метохије, што ће и представити као своје „решење“ за проблем Косова и Метохије.

Ова сазнања редакције „Србин инфо“ потврђује и угледни „Економист“, који пише да се са поделом слажу и власти у Приштини, али да је, бар за сада, против тога међународна заједница.

Грађани Србије би зато морали да Александру Вучићу, али и свим другим политичарима на власти и у опозицији, пошаљу јасну поруку да никако неће прихватити поделу српске јужне покрајине, као ни давање зеленог светла за чланство Приштине у Уједињеним нацијама у замену за некакву „европску перспективу“.

И једно и друго је ништа друго до класичне издаје своје земље, на коју не би пристала ни једна европска нација.

Вечерас сви имамо прилику да дигнемо глас, попут братског грчког народа, који је недавно изашао на улице у милионском броју и својим политичарима јасно ставио до знања да неће компромисе у преговорима са БЈРМ.

Ми се, за разлику од Грка, овде боримо не за име неке друге државе, већ за своју свету земљу. Да ли нам је колевка важна макар онолико колико је Грцима битно како ће се Скопље звати…

Зато редакција „Србин инфо“ позива све грађане Београда и Србије да вечерас у 20 часова дођу на велики протестни концерт „НЕМА ПРЕДАЈЕ“, који ће се одржати на Тргу Републике.

На концерту ће наступити извођачи изворне, народне и реп музике, између осталих Анкл Џо, Худи Серб, Форти, ДТ Кру… Такође, окуљенима ће се обратити и ветарани рата на Косову и Метохији 1998 – 1999.

Дигнимо коначно глас за опстанак Србије и српског Космета. Нема предаје!

21:00 Присутнима се обратио главни организатор овог протестног скупа – Дамњан Кнежевић, који је поручио „шминкерском Београду“, који тренутно седи у кафићима и кога не занима судбина нити Косова нити српског народа који је тамо прогањан, да се пробуди, јер ће иначе шиптарска мафија сутра да закуца и на њихова врата. Такође, обавестио је присутне да је БИА извршила притисак на неколико најављених учениска, због чега се они нису појавили да са својим реп песмама учествују у овом догађају.

А остало што је рекао, као и како су косовске песме подигле присутне „на ноге“, погледајте у видео-линку успод:

 

20:35 На протестном скупу присутнима се обратио пуковник авијације у пензији Милорад Ђошић: „Немојте да будете тужни што нас је овде присутно петстотинак. Када је Фидел Кастро кретао у револуцију има је само 78 сабораца, па је поразио САД и ослободио Кубу од њиховог Вучића.“

А шта је остало рекао господин Ђошић послушајте у видео-клипу испод: