Прочитај ми чланак

РУСИ ПОРУЧУЈУ: Косово је Србија, за вијек и вијекова (ВИДЕО)

0

Двоструки аршини Запада уз монструозну трговину људским органима, били су колевка за стварање једне државе у Европи. Ова творевина, каква не постоји нигде у свету, слави чак 10 година постојања!

 

Каква је то држава? Она је најсликовитији пример цинизма и примене дуплих стандарда. У њој не постоје никаква права, јер она не поштује ни тудја ни сопствена, али све је могуће и све је дозвољено уз подршку Запада, који оштро осудјује такве примере, осим у овом случају.

У овој држави се тежи моноетичности (једно племе на једном простору). Ради тога су уништене све

други народи и њихови сакрални објекти, као и националне мањине заједно са  хришћанима који вековима живе на тој територији. Приликом уништења, жртве су окривљене за сукоб, проглашене злочинцима. Да, добро сте прочитали! Људи који су монструозно убијени, а њихови органи вадјени и продавани, окривљени су за све злочине. Православне светиње, порушене и спаљене, сведоци су тих двоструких аршина и „владавине права“ у тој држави.

На челу те творевине је Председник који је активно учествовао у акцијама етничког чишћења и као такав се често спомиње у бројним извештајима, чак и западних, медјународних правосудних органа. Оптужен је као ратни злочинац, оптужен је за трговину људским органима мучки убијених људи, оптужен је и за трговину наркотицима. Упркос доказима и бројним сведоцима, таквог Председника радо примају у Бриселу и у Вашингтону, а западни политичари се чак и залажу да таква држава постане чланица Европске уније.

Веровтно се питате зашто не спомињем име те државе? Зато што за мене и многе друге та државе не постоји. Јер, КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, ЗА ВИЈЕК И ВИЈЕКОВА!

Игор Виталиј

Превод Србин.инфо