Прочитај ми чланак

ГЛОГОВЦА ИСКОРИСТИЛИ ЗА МАРКЕТИНГ: О „Немањићима“ уз помоћ преминулог глумца

0

"Немањићи - рађање краљевине" на Радио-телевизији Србије поново ће почети да се приказују 17. фебруара, и то у "исправљеном" облику

Конференција, која је одржана поводом почетка емитовања серије „Немањићи – рађање краљевине“, почела је уводним речима посвећеним преминулом Небојши Глоговцу. На самом почетку пуштене су сцене из серије у којима он глуми Вукана Немањића.

Водитељ РТС-а, Владимир Јелић, кратко је рекао да је Глоговац великан српског глумишта, а на тим речима му је нешто касније захвалио и Војин Ћетковић, који у Немањићима тумачи лик Стефана Првовенчаног.

Преправљени Немањићи на малим екранима 17. фебруара, први човек РТС-а убеђен да ће оборити рекорде гледаности!

– Хвала вам што сте започели конференцију тако како јесте – рекао је Ћетковић, а потом се осврнуо на све негативне коментаре које је серија добила након емитовања прве епизоде.

– Још на првој конференцији рекао сам да ће серија изазвати пуно коментара. Мени је драго да се толико људи укључило у полемику, како је и шта требало да се ради. Ми смо урадили прву серију о најзначајнијим периоду наше историје.

„Немањићи – рађање краљевине“ на Радио-телевизији Србије поново ће почети да се приказују 17. фебруара, и то у „исправљеном“ облику.

Тог дана, у суботу 17. фебруара, поново ће бити приказана прва епизода, док је друга на програму дан касније, у недељу.

Како каже директор Јавног сервиса Драган Бујошевић Бујке, „Немањићи“ ће оборити рекорде.

Драган Бујошевић очекује да ће наставак највећег историјског пројекта Јавног сервиса оборити све рекорде гледаности гледаности.