ФЕР-ПЛЕЈ „ДЕЛИЈА“, РУСКА БАКЉАДА: Звезда продала 47.000 улазница, а дошло 35.000

0

Још једном се показало да српски навијачи могу да буду на прави и без пиротехнике, вређања, неумесних парола. Овог пута делегат УЕФА и специјални посматрачи сигурно неће имати примедби на организацију

СНЕГ и хладно време испразнили су „Маракану“, па иако је Црвене звезда продала 47.000 улазница на стадиону је мечу присуствовало негде око 35.000 навијача. То се није осетило јер су „Делије“ испуниле „север“ и били заиста 12. играч. Давали су импулс свих 90 минута и то без иједног инцидентга, петарде, ружне речи. За „десетку“, да нису при крају меча биле упаљене две бакље па одмах и угашене.

Још једном се показало да српски навијачи могу да буду на прави и без пиротехнике, вређања, неумесних парола. Овог пута делегат УЕФА и специјални посматрачи сигурно неће имати примедби на организацију, сем што је забележио двадесетак петарди и бакљаду Руса на старту другог полувремена.

„Уђи у арену и покажи ко си на терену“ био је транспарент подршке, а није изостала ни кореографија. Срце им је стало кад је Радоњић био у колосалној шанси, али после мука и уздаха због промашаја појачали су децибеле. И они су изнели београдску „нулу“ наде.