Прочитај ми чланак

МЕНИ И У БЕОГРАДУ ВИЧУ „ВУЧИЋУ ПЕДЕРУ“, па онда опет гласају за мене

0

Вучић је истакао да је захвалан председници Грабар Китаровић

Ја сам председник Србије и моје је да представљам нашу земљу и да то урадим на учтив и достојанствен начин и то је оно што мислим да сам радио и мислим да смо добре резултате постигли – рекао је Александар Вучић.

Он је тако одговорио на питање у вези са атмосфером у Загребу и демонстрацијама и добацивањима.

Вучић је истакао да је захвалан председници Грабар Китаровић, која је, наводи, била храбра и која је на озбиљан и одговоран начин говорила и понашала се достојанствено, штитећи хрватске интересе, као што је и он штитио српске.

– Што се тиче тих ситних провокација, на то сам научио – рекао је Вучић и додао да му и у Београду на стадиону вичу „Вучићу педеру“, па онда опет, каже, сви за њега гласају.

– Тако да баш ме брига. Овде нема чак ни гласања, па не морам да бринем за то шта су ми све узвикивали – нашалио се Вучић, а на констатацију новинара да су се „данас неки из српске опозиције удружили заједно са овима што су протестовали“ рекао:

– Е, то ће ће сигурно да им помогне – помислили да ти што протестују имају неке шансе, а ако су се они са овима нашима удружили, онда немају никакве.