Прочитај ми чланак

НОВИ ВАТЕРПОЛО СКАНДАЛ У СРБИЈИ: Песнице, крваве главе и општа туча

0

Хитна помоћ је морала да реагује.

После гурања судије у базен на мечу Црвене звезде и Војводине у регионалној ватерполо лиги, дошло је до опште туче у другој лиги.

Фото: Читалац Телеграфа

Скандали настављају да се нижу у српском ватерполу. После инцидента у мечу регионалне А2 лиге између Војводине и Црвене звезде, када је хрватски судија Марко Матијевић гурнут у базен од стране навијача екипе из Новог Сада, догодио се нови скандал.

Наиме, утакмица седмог кола Прве Б лиге Србије – група Југ између Новог Београда 011 и Расине прекинута је три минута пре краја због опште туче. Играч Расине је испровоцирао, испод воде, ватерполисту Новог Београда који није могао да се смири па је ударио играча гостујуће екипе.

Одмах је настала гужва, а цео сукоб ескалирао је у општу тучу,  која се завршила крваво. Како преносе очевици, више играча завршило је у ургентном центру.

Утакмица није могла да се заврши, па су судије означиле су крај. Приликом прекида резултат је био 10:8 за гостујући тим.

Да подсетимо, ово је друга недеља у низу да се дешавају скандали у српском клупском ватерполу, јер је пре само 8 дана један навијач Војводине гурнуо у базен судију током утакмице између Војводине и Црвене звезде.