Прочитај ми чланак

ПАТРИОТСКА ОПОЗИЦИЈА: ЈОВАНОВИЋ – Бесплатан ГСП за све ШЕШЕЉ – Србија никад у ЕУ

0

Председник Демократске странке Србије и кандидат те партије за градоначелника, Милош Јовановић изјавио је данас испред гараже ГСП-а на Новом Београду да ће ДСС ако буде на власти у Београду, до краја свог мандата обезбедити бесплатан градски превоз за све.

Наша жеља је да подстакнемо људе да мање користе своје аутомобиле у Београду, а самим тим да повећамо и ефикасност употребе градског превоза, изјавио је Јовановић.

Јовановић је рекао да је најбоља мера како би постигли да учинимо градски превоз бесплатним, јесте да он у првој фази буде бесплатан за кориснике који су до сада користили по повлашћеним ценама, дакле инвалиди, део пензионера, студенти и незапослена лица.

ШЕШЕЉ: Ево зашто Србија никада неће бити члан ЕУ!

Лидер СРС Војислав Шешељ уверен је да Србија никада неће постати чланица Европске уније. Он је путем друштвене мреже Фејсбук јавност обавестио и зашто тако мисли:

– Никада неће Србија постати чланица Европске уније јер од нас захтевају: 1. да прихватимо чланство Косова у Уједињеним нацијама; 2. да Хрватској предамо 10 хиљада хектара земље на левој обали Дунава и да јој исплатимо 40 милијарди евра ратне одштете; 3. да заведемо санкције Русији, објавио је Шешељ.

У сваком случају, свака од ових ставки је катастрофална.