Прочитај ми чланак

ЛИБЕРАЛИ: Академске нуле у одбрани паразитског “племства” и декадентне буржоазије

0

Старији читаоци ће се сетити што је некада представљала политичка левица, све док у западноевропским земљама није кренула странпутицом и путем ревизионизма без повратка.

Данас је западна “левица” гротеска и залаже се идеје које су у супротности с темељним начелима научног социјализма. Оне који су још увек остали предани својим идеалима Сорошеви “прогресивци” називају “фашистима”, а они су “врело истине” такозване лево-либералне мисли, противречни саме себи.

Академска “левица” прогресивну младеж учи како мора:

подржавати Хиларy Клинтон и НАТО
славити псеудокултурну порнографију Холyвуда
нападати амбасаде земаља које бомбардује НАТО
практиковати травестију, политичку и сексуалну, плански терати милионе људи из њихових домова, доводити их овде и затим их бранити од белих плебејаца који уништавају визију њиховог бајковитог света, лишеног људских бића и у којем живе једнорози.

Али иза маске “Club Privé”, чипкастих гаћица и људи који их носе, који се представљају као хуманитарци, крије се цинични, сервилни, типични нехумани аристократско-буржоаски миље, мрачан и декадентан, који шири смрад нечег трулог и прљавог, којег су могли да опишу само маестри попут Годарда и Буњујела.

Свет иде даље, а то је оно што овом смрдљивом отпаду и социокултуролошкој “нули” не да спавати. Они су свесни да маске падају и како на видело излази да су симболи ничега, најгорег, представници политичког, економског и људског пораза западне буржоазије, непродуктивног, неплодног и паразитског “племства”.

У ствари, они су неспособни да створе било што. Једно што знају чинити је конзумирати смеће произведено у рушевном америчком порнографском царству. Могу само гајити мржњу према свакоме ко се слепо не ваља у њиховом идеолошком блату, које се тако јасно види у уредништвима узнемирујуће и делиричне пропаганде Вол стрита и Лондон Ситија.

У бити, ови самоуверени монаси “прогреса” и суниверзитетски гуруи у државним друштвеним установама имају исту тежину као и цревна надутост, а такви постају и у ваздухуу, којег, срећом, засмрде само на неколико секунди. Ипак, успркос понижењу ових магараца с катедре, а сви знамо како је лако досећи славни западни академски свемир, свет иде даље.

Евроазија је ноћна мора ових шарлатана, доказана и више пута наглашена од Клинтона и Обаме, Буша и Трампа, те других богова либералног Пантеона.

И након овог појашњења, након безброј увредљивих и лажних вести због којих су Сорошеви вазали “фашистима” и “смеђекошуљашима” проглашавали све осим оних који не поздрављају амерички Конгрес, украјинске неонацисте или “борце за слободу и демокракију широм света”, увек с “фантомкама” на глави и понеком одрубљеном главом у шаци, вратимо се озбиљним стварима и напорима у раскринкавању политичке травестије једног декадентног, али ипак још увек опасног царства на умору.