Прочитај ми чланак

РАДИКАЛИ ЧУКАРИЦЕ: Да грађани живе од свог рада!

0

Београд -- Кандидат СРС за градоначелника Београда Миљан Дамјановић разговарао је данас са грађанима општине Чукарица о потребама становника тог дела града.

Како је саопштила та странка, Дамјановић је разговарао и са одборницима и функционерима радикала у општини Чукарица у којој је СРС коалициони партнер Српске напредне странке, задужен за ресор привреде, пољопривреде и екологије.

Члан општинског Већа испред Српске радикалне странке Здравко Топаловић казао је да је на иницијативу одборника СРС припремљена документација за више од 800 регистрованих пољопривредних газдинстава која су како је рекао, на тај начин остварила своја права у областим попут пчеларства, повртарства, воћарства.

„Програм српских радикала на градском нивоу јесте да се вишеструко повећају финансијска средства за подстицај развоја појопривреде у београдском атару, како би на тај начин наши суграђани од свог рада могли пристојно да живе, а тиме би се уједно и смањио увоз неквалитетне хране“, казао је Топаловић.

Он је додао да је на иницијативу одборника радикала у Скупштини општине Чукарица основана туристичко-спортска организација која ту градску општину, на чијој су територији Ада Циганлија, Кошутњак и Липовичка шума, треба да приближи домаћим и страним туристима.